2017-01-16 19:46

POLITICA


Crin urmăreşte atent maturizarea lui Ponta

 |  16:56
Crin urmăreşte atent maturizarea lui Ponta

CrinAntonescu i-a pus şi el astăzi lui Victor Ponta eticheta de imatur.Preşedintele PNL se alătură astfel altor politicieni din primul eşalon cares-au îndoit public de maturitatea şefului PSD - Traian Băsescu şi Ion Iliescu.

Liderul PNL adeclarat astăzi că acuzaţiile lui Victor Ponta, cum că liberaliiau pactizat cu PDL retrăgându-şi semnăturile de pe Legea pensiilor, denotăimaturitate. Antonescu crede că de fapt ţinta acuzelor lui Ponta este MirceaGeoană.

Faptul că domnul Ponta a fost iritat cădomnul Geoană a comunicat public pe tema asta (retragerea semnăturilor pentrumoţiunea de cenzură, n.r.) şi îl face acum pe domnul Ponta să ne acuze pe noide înţelegere cu PDL arată şi imaturitate şi, după părerea mea, o ţintă greşităa domnlui Ponta. Dar asta îl priveşte! Nu cred că sunt, personal, sau PNL nueste în situaţia să se disculpe public de acuzaţii de cârdăşie cu PD-ul venitede la domnul Ponta. Domnul Ponta are mult încă până când să poată da lecţii înaceastă privinţă. Şi, în orice caz, nu nouă! Domnul Victor Ponta are pânăuna-alta un alt mare adversar. Adversarul domnului Ponta pare a fi domnulGeoană”, a afirmat preşedintele liberal la Antena 3. Preşedintele PSD, VictorPonta, declarase luni seară că PSD nu şi-aretras semnăturile de pemoţiunea de cenzură, spre deosebire de PNL, pentru că „nua căzut la înţelegere cu PDL”. Subiectul retragerii semnăturilor a devenit înultimele zile un motiv de dispută între conducerea PSD şi Mircea Geoană,preşedintele Senatului declarând la sfârşitul săptămânii trecute că PSD s-arputea retrage şi el din acţiunea sprijinirii moţiunii de cenzură. Afirmaţiilelui Geoană l-au iritat pe Victor Ponta îndeajuns de mult încât să declarepentru Puterea că „Mircea Geoană nuvorbeşte niciodată cu acordul PSD”.

Antonescu,ca Băsescu şi Iliescu

Crin Antonescu nu este primul lider politiccare vorbeşte public despre imaturitatea lui Victor Ponta. Una dintre cele mairecente afirmaţii în acest sens îi aparţine lui Traian Băsescu. Recent, şefulstatului declara la Radio România Actualităţi că „VictorPonta nu e matur încă, e un copil cu care se joacă unii. Îi spun: fă aia, făaia şi el le face vesel”.

Cea mai de impact portretizare a tinereţii politicea lui Ponta a făcut-o, însă, Ion Iliescu. Rămâne celebră expresia “cârlan fărăminte” pe care a folosit-o fostul preşedinte la adresa şefuluisocial-democraţilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638949-06-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VLAD
30 Noi 2010

Ponta, " carlanul fara mi nte ", foarte bine etiche tat de Iliescu, in afara de gafele pe care le face continuu este si un mare dansator. L-am vazut la emisiunea lui Tatulici cu m dansa si mai ales cum d adea din fund mai ceva ca o cocota. Este exact cum face si in politica. To t timpul da din fund, ins a nu atat de bine cum se misca in ritmul havaian. Ponta, in disperarea sa d e a-l distruge pe Geoana este in stare sa faca cel e mai mari deservicii par tidului pe care-l conduce ca un carlan. Inca nu a inteles ca in politica di plomatia si mai ales bunu l simt trebuie sa primeze in detrimentul acceselor de disperare si de acuze pe care le face pe fata si fara menajamente. Des igur, toate acestea provi n din deformatia profesio nala de fost procuror can d se lua la tranta cu acu zatii in stilul specific al acestei bresle. Domnu le Ponta, las-o mai moale ca nu esti tu buricul pa mantului. Pe zi ce trece te faci de ras si nu real izezi ca in partidul pe c are, chipurile, il conduc i nu reprezinti decat a c incea roata a carutei pe care Iliescu si Nastase o conduc. Nu esti decat un simplu curier al ideilor acestor doi demoni care au pus bazele distrugerii tarii si care l-au impin s pe Basescu, cu sau fara voia lor, pe culmile und e azi acest parazit patro neaza destinele romanilor . Constat ca inca nu rea lizezi ca Nastase te mane vreza si te manipuleaza i n ideia ca el sa devina p resedintele Romaniei iar tie sa-ti dea postul de p rim ministru exact cum Ba sescu a procedat cu Boc, adica de a fii un executa nt obedient al acestuia. Degeaba faci intelegeri c u americanii sau cu alte organizatii externe pentr u a te sprijini deoarece acestia s-au miscat numai in interesul lor asa cum au facut si cu Basescu. Dupa ce si-au atins scopu rile acum uneltesc debarc area acestuia. Vezi docum entele publicate pe sita Wikileaks in ce priveste scandalul diplomatiei ame ricane care face referire si la Romania. Asa ca, las-o mai moale !

Adauga un comentariu

Random image