2018-10-16 09:51


Cristian Bușoi: Administrația bucureșteană a batjocorit banul public

 |  14:59
Cristian Bușoi: Administrația bucureșteană a batjocorit banul public

Cristian Bușoi, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că rapoartele Curții de Conturi au oferit „o radiografie tristă” despre felul în care banul public a fost „batjocorit” de administrația bucureșteană.

"Rapoartele Curții de Conturi au oferit o radiografie tristă despre felul în care, în ultimii șapte ani, banul public a fost batjocorit de o administrație de stânga. (...) Administrația de stânga a îngropat la propriu miliarde de lei în cimitire, răsaduri de flori, conducte care sunt, de fapt, niște imense site, pentru că, de altfel, cât timp nu investim în reabilitarea conductelor prin care circulă agentul termic în București în realitate subvenționăm risipa, în spectacole pretins culturale, dar care în fapt nu au reprezentat decât uneori recorduri de prost gust", a afirmat Cristian Bușoi.

Acesta a susţinut că „nu au existat priorități clare ale bugetului Bucureștiului”.

„Bugetul a fost fragmentat în foarte multe zone, unele dintre ele fiind special construite pentru a genera cheltuieli dubioase, unele dintre aceste cheltuieli fiind astăzi sub ancheta instituțiilor statului. Al patrulea lucru extrem de grav este cel al pierderii fondurilor europene", a completa Cristian Bușoi.

Liberalul a ţinut să precizeze că 30 de milioane de euro sunt pierduți pe proiectele din Programul Operațional Regional.

"Cred că ar trebui o dezbatere cu organizațiile nonguvernamentale, cu jurnaliștii și văzut în ce măsură o platformă foarte prietenoasă, cel puțin pe marile direcții de cheltuire a banului public, se poate imagina pe site-ul Primăriei Capitalei. Dacă nu va fi posibil din punct de vedere tehnic să se întâmple acest lucru până pe 5 iunie, eu îmi asum ca un prim pas important în următorul mandat să realizăm această platformă de transparentizare", a menţionat Cristian Bușoi, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

TAGURI: cristian busoi, administratie, bucuresteana, batjocoreste, ban, public
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIMI
23 Ian 2016

Cristian Bușoi are LIMBRICI il maninca in C__. Ce motive serioase ar avea sa administreze BUCURESTIUL cand el nu stie nici macar pe unde sunt "hotarele" capitalei. A venit si el din jud MEHEDINTI in vizita la BUCURESTI in urma cu cateva luni si se vrea primar pt ca oltenii sunt ambitiosi.Candideaza la tine in judet ca primar ca sa te convingi ce sanse ai sa fii primar. Nici chilotareasa PSD-ista F.G. (PANDELE) nu are de ce candida pt primar la Capitala decat din partea CIOCIOLINELOR.
Random imageUltimele stiri


loading...