2018-12-10 02:01


Cristian Buşoi îşi cere scuze pentru utilizarea unor imagini cu incendiul de la Colectiv

 |  07:44
Cristian Buşoi îşi cere scuze pentru utilizarea unor imagini cu incendiul de la Colectiv

Cristian Buşoi, candidatul PNL la Primăria Capitalei, şi-a cerut scuze pentru utilizarea unor imagini cu incendiul de la Colectiv în campania sa de promovare a unor proiecte pentru Bucureşti. Liberalul a ţinut să precizeze că nu a intenţionat să se folosească de această tragedie într-un exerciţiu electoral.

"Am vorbit astăzi, într-o conferinţă de presă, despre necesitatea consolidării clădirilor din Bucureşti care prezintă risc seismic şi am atras atenţia că nu suntem încă pregătiţi să facem faţă unei noi tragedii, posibile în cazul unui eventual cutremur, aşa cum ne-a demonstrat incendiul de la Colectiv. Unele reacţii au fost critice, întregul demers fiind suspectat de instrumentalizarea tragediei de la Colectiv într-un exerciţiu electoral de imagine. Mărturisesc cu toată sinceritatea că nu am intenţionat acest lucru, iar celor pe care această asociere i-a lezat în vreun fel le cer scuze", a scris Cristian Buşoi pe contul său de Facebook.

Liberalul a subliniat faptul că nu a intenţionat să se folosească de tragedie din Colectiv sau de cea din martie '77.

Liberalul mai spune că înţelege ceea ce i-a nemulţumit pe criticii săi. "Îi asigur de faptul că nu am intenţionat să mă folosesc de ce s-a întâmplat în tragedia de la Colectiv sau în cea întâmplată în martie '77. Cred cu tărie că astfel de evenimente nu trebuie uitate, ci trebuie să învăţăm din ele şi să nu repetăm greşelile trecutului. Suntem datori să punem pe primul plan siguranţa noastră, a copiilor noştri şi a generaţiilor care vin prin măsuri concrete şi durabile de reabilitare a clădirilor cu risc seismic, integrate unei strategii administrative responsabile şi sensibile la problemele oamenilor!", a precizat candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi.

Liberalul şi-a prezentat, luni, proiectele pentru Bucureşti folosindu-se de imagini din Clubul Colectiv, unde 63 de tineri au murit, şi de ilustraţii ale consecinţelor cutremurului din 1977.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-12

TAGURI: cristian busoi, cere, scuze, utilizeaza, imagini, incendiu, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EMY
12 Ian 2016

Jeguri de caractere ce nu ar trebui sa apara in mas media dar banii vorbesc.
ANONIM
12 Ian 2016

Cristian Buşoi daca vrei credibilitate publica spune-ne MAI INTAI DE TOATE ce ralizari ai decand activezi in FUNCTII POLITICE . Nu mai tine cu promisiunile (CU MANCATUL DE RAHAT) pt ca BUCURESTENII au fost pacaliti de toti PRIMARII veniti dupa 1989. Toti au furat miliarde, (CRIN HALAICU, LIS, VIDEANU, BASESCU, OPRESCU, etc) acum BUCURESTIUL este o ruina, fara infrastructura adecvata, fara arhitectura adecvata, fara amplasamente urbanistice normale, fara spatii verzi, fara sistem de sanatate publica performant, etc.
ANONIM
12 Ian 2016

Cristian Buşoi a absolvit Facultatea de Medicină din București (2003), Colegiul Național de Apărare (2005)- LA CE IO FI TREBUIT??? și Facultatea de Drept din cadrul Universității 'Titu Maiorescu' din Capitală (2007) DA ARE LEGATURA CU MEDICINA???S-AU SI-A CUMPARAT DIPLOMA DE LIICENTA. A fost doctorand în Sănătate Publică și Management Sanitar, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara (din 2004) și doctorand în Endocrinologie, la Universitatea de Medicină și Farmacie 'Carol Davila' din București (din 2004).NU STIE SA FACA NICI MACAR O INJECTIE. A fost medic stagiar la Spitalul Universitar de Urgență București, în perioada 2003-2004 MULT TIMP. Din decembrie 2004 a fost medic rezident, iar din martie 2007, preparator universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie 'Victor Babeș' din Timișoara.A MERS DUPA INSTITUTIILE UNDE A AVUT SI EL PILE.
Random imageUltimele stiri


loading...