2018-10-18 18:58


Cristian Buşoi susţine construirea unui spital de urgență în București, cel mai mare din estul Europei

 |  13:45
Cristian Buşoi susţine construirea unui spital de urgență în București, cel mai mare din estul Europei

Cristian Bușoi, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, a declarat, într-o conferinţă de presă, că propune construirea unui spital de urgență în București care să fie cel mai mare din estul Europei. De asemenea, prim-vicepreședintele PNL doreşte și demararea unui program privind consolidarea clădirilor cu risc seismic.

"Bucureștiul nu are o infrastructură sanitară capabilă să facă față tuturor problemelor generate de o traumă colectivă. (...) Toate problemele generate de lipsa de investiții suficiente într-un sistem de sănătate din București au arătat că avem nevoie de o schimbare. Această schimbare înseamnă asumarea unui proiect major și anume acela al construirii unui mare spital de urgență — cel mai mare din estul Europei, care nu doar să rezolve problemele specifice de acest fel, dar care să rezolve și problemele de sănătate cu care se confruntă bucureștenii și nu numai", a precizat Cristian Bușoi, potrivit Agerpres.

În opinia liberalului, realizarea unui astfel de spital ar dura doi ani.

Prim-vicepreședintele PNL a susţinut că trebuie asumat și un program de consolidare a clădirilor cu risc seismic.

"În cazul unui cutremur, Colectiv se poate multiplica de zeci de ori. (...) În cazul unui cutremur de peste 7 grade pe scara Richter putem vorbi de un număr foarte mare de victime — morți, răniți, câteva zeci de mii cel puțin", a susținut Cristian Bușoi.

Liberalul a mai spus că valoarea unui program pentru consolidarea clădirilor ar fi de 400 de milioane de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: cristian busoi, construire, spital, urgenta, bucuresti, mare, est, europa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Ian 2016

Cristian Buşoi daca vrei credibilitate publica spune-ne MAI INTAI DE TOATE ce ralizari ai decand activezi in FUNCTII POLITICE . Nu mai tine cu promisiunile (CU MANCATUL DE RAHAT) pt ca BUCURESTENII au fost pacaliti de toti PRIMARII veniti dupa 1989. Toti au furat miliarde, (CRIN HALAICU, LIS, VIDEANU, BASESCU, OPRESCU, etc) acum BUCURESTIUL este o ruina, fara infrastructura adecvata, fara arhitectura adecvata, fara amplasamente urbanistice normale, fara spatii verzi, fara sistem de sanatate publica performant, etc.
ANONIM
12 Ian 2016

Cristian Buşoi a absolvit Facultatea de Medicină din București (2003), Colegiul Național de Apărare (2005)- LA CE IO FI TREBUIT??? și Facultatea de Drept din cadrul Universității 'Titu Maiorescu' din Capitală (2007) DA ARE LEGATURA CU MEDICINA???S-AU SI-A CUMPARAT DIPLOMA DE LIICENTA. A fost doctorand în Sănătate Publică și Management Sanitar, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara (din 2004) și doctorand în Endocrinologie, la Universitatea de Medicină și Farmacie 'Carol Davila' din București (din 2004).NU STIE SA FACA NICI MACAR O INJECTIE. A fost medic stagiar la Spitalul Universitar de Urgență București, în perioada 2003-2004 MULT TIMP. Din decembrie 2004 a fost medic rezident, iar din martie 2007, preparator universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie 'Victor Babeș' din Timișoara.A MERS DUPA INSTITUTIILE UNDE A AVUT SI EL PILE.
Random imageUltimele stiri


loading...