2017-01-16 14:55

POLITICA


Cristian Preda: PDL riscă să nu se mai ridice dacă nu clarifică relaţia cu acuzaţii de corupţie

 |  14:20
Cristian Preda: PDL riscă să nu se mai ridice dacă nu clarifică relaţia cu acuzaţii de corupţie

Europarlamentarul Cristian Preda asusţinut, sâmbătă, la reuniunea CNC a partidului, că PDL riscă să nu se mairidice dacă nu-şi clarifică relaţia cu cei acuzaţi în mod întemeiat decorupţie, pentru că electoratul nu vede integritatea din Statutul PDL, cicorupţii din realitate.

"Sacrificile nu trebuiesă ne ducă la sinucideri. Ori noi riscăm să intrăm într-o curbă din care să nune mai putem ridica dacă nu vom clarifica relaţia noastră cu cei care, nu înmod neîntemeiat, ci în mod justificat, sunt acuzaţi petru corupţie, pentru căoamenii simpli nu văd integritatea din Statut sau din Codul etic, ci vădcorupţii din realitate ", a spus Preda.

El a arătat că oamenii simpli nu vor putea fi convinşi cu un "balet alformulelor" şi cu promisiuni care nu vor putea fi onorate, ci cu gesturidecise şi a subliniat că propunerile pe care le-a făcut nu vizau instalareaunei echipe care să taie capete.

" Oamenii simpli nu văddeficitul, văd salariul mai mic, nu văd macroeconomic, văd că nu mai au cum săcumpere haine noi pentru copii. Dacă toţi oamenii simpli ar vedea deficitul şimacroeconomic, nimeni n-ar mai pleca de la Guvern, pentru că guvernele s-arrepreoduce automat ", a mai spus Preda.

El i-a replicat astfel lui Emil Boc, care, în raportul său de activitate,susţinut în dezchiderea şedinţei, a precizat că România s-a stabilizatmacroeconomoc şi că deficitul prognozat este unul mic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image