2018-12-15 23:49


Cristina Pocora: Parlamentul trebuie să facă cumva şi lucruri care să îi vizeze pe cetăţeni

 |  11:08
Cristina Pocora: Parlamentul trebuie să facă cumva şi lucruri care să îi vizeze pe cetăţeni

Deputatul PNL Cristina Pocora a declarat, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că Parlamentul trebuie să facă cumva "şi lucruri" care să îi vizeze pe cetăţeni. Liberala a făcut astfel referire la alocaţiile dublate pentru copii, fiind atenţionată în emisiune că această expresie relevă mentalitatea politicienilor, obişnuiţi să lucreze numai pentru ei.

"Cred că fiecare dintre noi are în audienţă, se întâlneşte cu oameni, fiecare dintre noi avem copii sau mulţi dintre noi avem copii. Toată lumea cred că este de acord că 42 de lei este o sumă infimă, cu care nu ai ce să-i cumperi copilului într-o lună. Nici 84 nu sunt bani să spui că ai ce să faci foarte multe cu ei. Am văzut, Ponta este consecvent poziţiei sale, este împotriva acestui proiect, împotriva creşterii alocaţiei pentru copii, dar, dincolo de asta, ceea ce eu am cerut a fost lipsă de pasiune politică pe acest subiect şi cred că asta am reuşit să obţin, adică să votăm cu toţii, o majoritate largă, un proiect de lege care chiar ţine de cetăţeni, pentru că, uitaţi-vă, povesteaţi de pensiile parlamentarilor: cred că trebuie cumva să facem şi lucruri care să-i vizeze pe cetăţeni, iar 3,7 milioane de mici cetăţeni, copii, sunt importanţi", a afirmat Cristina Pocora.

La atenţionarea unei persoane din studioul TV că parlamentarii nu ar trebui să facă "şi lucruri" care să-i vizeze pe cetăţeni, ci numai lucruri care să-i vizeze pe cetăţeni şi că expresia ei trădează "o tara" a întregii clase politice, care din când în când mai lucrează "şi" pentru cetăţeni în loc să lucreze doar pentru cetăţeni şi numai din când în când pentru ei înşişi, Cristina Pocora a admis acest lucru.

Camera Deputaţilor a decis, miercuri, dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al liberalilor în acest sens la Ordonanţa de urgenţă 65/2015.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: cristina, pocora, parlament, trebuie, face, cumva, lucruri, vizeaza, cetatean, alocatie, copil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...