2018-06-21 15:30


Cu ce a fost ISPITIT Ponta să-l TRĂDEZE pe Grindeanu

 |  23:47
Cu ce a fost ISPITIT Ponta să-l TRĂDEZE pe Grindeanu

Victor Ponta a afirmat, luni, la TVR 1, ca a avut discutii cu membri ai conducerii PSD care au oferit posturi ministeriale sustinatorilor lui Sorin Grindeanu cu conditia ca acesta sa renunte de bunavoie la functia de prim-ministru, Ponta precizand ca a refuzat oferta.

"Ne-am intalnit aseara cu niste colegi din PSD (...), adica noi sa le spunem ce vrem - sa-si dea demisia Dragnea si sa facem Congres, iar noi sa-i spunem lui Grindeanu sa plece si sa ne intrebe ce functii de ministri vrem. Nu au inteles care-i problem", a declarat Victor Ponta, citat de news.ro.

El a precizat ca a fost respinsa oferta venita din partea conducerii PSD si ca a solicitat organizarea unui Congres al PSD in care partidul sa decida pe cine doreste in fruntea sa, pe Liviu Dragnea sau pe Sorin Grindeanu.

Fostul premier a afirmat ca disputa dintre presedintele Dragnea si primul-ministru era inevitabila si ca a fost generata de catre decizia Curtii Constitutionale privind interdictia condamnatilor penali de a face parte din Guvern. "Tot conflictul de la asta a pornit, ca domnul Dragnea nu poate fi prim-ministru si atunci cine e premier, e rau", a comentat Ponta.

El a apreciat ca revolta lui Sorin Grindeanu a avut si o componenta de ordin personal. "A fost prea umilit. Are o chestie pe care o au banatenii: cand ai trecut de o limita, nu mai merge (...) Cum poti sa faci tu un raport in care sa spui de propriul guvern ca nu e in stare sa faca nimic cand toti ministrii, fara exceptie, au fost propusi de domnul Dragnea? Pe unii nici nu-i cunostea domnul Grindeanu, i-a cunoscut la Parlament", a mai spus Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-20
Citeste si:
Grindeanu nu se LASĂ. Ce SCHIMBĂRI în Guvern face premierul
Ponta il SOMEAZĂ pe Dragnea: ”Iohannis REVINE în joc”
Becali lansează un scenariu SURPRIZĂ. Ce premier va numi Iohannis

TAGURI: ponta, guvern, grindeanu, psd, functii, ministri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Iun 2017

MITICII, IMPOSTORII, SEMIDOCTII, HOTII SI BANDITII DIN SISTEMUL POLITC SI SOCIAL ROMANESC TREBUIE SA INTELEAGA CA E NECESAR SA CINSTIM CUM SE CUVINE IMPLINIREA A 100 DE ANI DE LA MAREA UNIRE, DREPT URMARE EI TREBUIE SA DISPARA PENTRU TOTDEAUNA DIN SFERA POLITICII SI ADMINISTRARII distrugerii TARII. Pentru IDEPLINIREA AESTUI DEZIDERAT NOI ROMANII ADEVARATI, DE CARACTER, ONESTI, CINSTITI, CU SIMTUL RUSINI, CU OMENIE SI BUNA CREDINTA TREBUIE SA LUPTAM CU ORICE RISC............................
Random imageUltimele stiri

Apa Nova