2019-02-17 06:32


Cu cine îl înlocuiește TRUMP pe ambasadorul SUA, Hans Klemm

 |  22:12
Cu cine îl înlocuiește TRUMP pe ambasadorul SUA, Hans Klemm

Una dintre deciziile majore luate de Donald Trump, odata cu instalarea la Casa Alba, a fost retragerea tuturor ambasadorilor americani numiti politic de Barack Obama. Desi Hans Klemm, ambasadorul SUA la București, a anunțat că va rămâne în continuare în Romania, avand in vedere ca provine din aparatul profesionist al Departamentului de Stat, s-ar parea ca s-au gasit deja patru inlocuitori pentru el.

Evz.ro scrie ca sunt trei candidaţi aflati "in concurs" pentru functia lui Hans Klemm. In plus, s-ar parea ca în cursul zilei de miercuri ar fi apărut şi cel de-al patrulea candidat. 

Potrivit infopinia.ro, care citeaza surse de la Washington, unul dintre posibilii candidati pentru postul de ambasador al SUA in Romania ar fi un istoric american, la curent cu realităţile româneşti, autorul unor cărţi documentare despre Romania.

Al doilea este un american de origine română, iar cea de-a treia persoană este de origine asiatică.

Hans Klemm a fost instalat în funcţia de ambasador al României în septembrie 2015, acesta fiind un militant al independenţei justiţiei. Diplomatul l-a avut profesor, la Indiana University, pe scriitorul român Matei Călinescu. Diplomat de carieră, Klemm a fost ambasador al Statelor Unite în Timorul de Est şi a fost reprezentant al Departamentului de Stat în Germania, Japonia şi Coreea de Sud.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: trump, hans klemm, ambasador
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BUDIGAI JEGOSI
02 Feb 2017

NU LASA CIOLANU , SUGE SERVICIILE SI SPIONAJUL LA NOI IN TARA .
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...