2019-03-22 08:28


Cum a ajuns Firea să se prezinte ca PRIMAR general al României

 |  17:36
Cum a ajuns Firea să se prezinte ca PRIMAR general al României

Gabriela Firea a comis o eroare, joi, în cadrul deschiderii conferinței „Connecting Europe through Innovation”, spunându-le invitaților că este „primarul general al României.”

„În calitate de primar general al României, le transmit și eu invitaților noștri speciali un bun venit la București, un bun venit în România, o capitală pe care ne-o dorim cu toții să devină un model de conectivitate, un model de susținere a afacerilor, un model de siguranță a cetățenilor și a turiștilor și ceea ce cred că am dovedit, un model de bune practici europene și naționale, de asemenea și un oraș al oamenilor calzi, primitori, dornici întotdeauna să fie prietenoși și să lege noi legături și noi prietenii. Cred că aceste atribute ne caracterizează deja”, a afirmat Firea, la deschiderea celei de-a II-a ediţii a conferinţei „Connecting Europe through Innovation”, eveniment organizat de europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel, în colaborare cu Ministerul Economiei şi Parlamentul României.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-19

TAGURI: gabi firea, eroare, primar romaniei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIOCILINA NIMFOMANA
18 Mai 2018

Cu prostul nescolarizat. Te lupti putin si ai scapat. Dar duci o lupta colosala, Cu prostul care are scoala!
ANONIM
18 Mai 2018

PROSTII, NERUSINATI, DOBITOCI, IDIOTI, CRETINI, DERBEDEI, SEMIDOCTI, IMBECILI, CURVELE , TRADATORII, GUNOAIELE SI NULITATILE UMANE ETC TREBUIE ELIMINAT CAT MAI URGENT DIN VIATA PUBLICA , SOCIALA SI ADMINISTRATIVA A TARII. NUMAI PRIN REVOLTA POPULARA GENEARALA DESFASURATA CONTINUU ZILE IN SIR........SE POATE STABILI O NOUA TRAIECTORIE POZITIVA PENTRU ROMANIA.
ANONIM
18 Mai 2018

da cu Iohannis cel bolnav cu capul in frunte poate mai vinde niste copii pentru organe sau poate mai da foc la vreun club ceva cu tineri inauntru Sau cu Sica cel prost sluga lui IOHANNIS
@ANONIM
19 Mai 2018

M-A MIR CA IOHANNIS NU TE VINDE PE TINE , AR SCAPA TARA DE UN IDIOT AVORTAT CU FUSUL PE SANT .
ANONIM
19 Mai 2018

bai sluga nebuna Iohannisul tau este bolnav cu capul ,iar tu esti un pupator de cur iohannist bai cacat !
ANONIM
19 Mai 2018

Prost popor avem, nu s-a saturat nici pana acum de dictatura comunista
ANONIM
19 Mai 2018

Prost popor avem, nu s-a saturat nici pana acum de dictatura comunista
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...