2019-04-20 11:59


Cum a apărut Bacalbașa în Parlament. Ce a PĂȚIT social-democratul

 |  17:15
Cum a apărut Bacalbașa în Parlament. Ce a PĂȚIT social-democratul

Apariție suprinzătoare, luni, în Parlament. Nicolae Bacalbașa, unul dintre cele mai colorate personaje de pe scena politică, a venit la serviciu cu fața bandajată. Parlamentul a povestit jurnaliștilor pățania prin care a trecut în week-end când a fost la un pas să își piardă viața.

Deputatul PSD le-a spus jurnaliștilor că a încercat să facă să facă niște fotografii în weekend, s-a împiedicat de o bordură și a picat cu fața de asfalt.

Prin urmare, s-a ales cu nasul bandajat, ochii vineți și fruntea ușor zdrobită.

”La Sulina, la far, în timp ce fotografiam, cu mâinile blocate, capul întins, nu mi-a plăcut poza, am vrut să fac una mai de aproape, si tot asa mergand in orb am agăţat o bordură şi am izbit în viteză asfaltul cu capul. Viata e legata cu ata, capacitatea mea de supravietuire e miraculoasa si Dumnezeu e generos pentru ca azi trebuia sa fie ziua mea de inmormantare daca vineri a fost accidentul.

Mi-a mai dat ceva zile Dumnezeu dar ce a omis, a omis sa imi spuna cate” a explicat Bacalbașa jurnaliștilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-15

TAGURI: bacalbasa, parlament, psd, bandajat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VIN OAMENI VERZI - ROSI .
15 Oct 2018

TE-A BLESTEMAT PROTESTATARI . DUMNEZEU NU MOARE , EXISTA . DU-L LA TRIBUNAL PE ALA CARE TE-A LOVIT , PREA PUTIN .
ANONIM
15 Oct 2018

E UN SEMN BUN IN POLITICA ROMANEASCA.........CA DUMNEZEU II INSEMNEAZA................CINE URMEAZA?????
COADA DRACULUI
15 Oct 2018

Te-a dat cu copita , cind erai la umeri-craci , cu CIOCIOLINA UDREA . . In loc sa vii cu puta de 5 -6 centrimetri , ai venit cu nasul de 5 - 6 centrimetri . Ti-a dat intre felinare felcere de vaci .
ANONIM
15 Oct 2018

@vin oameni verzi -rosi.aNALFABETscarbos ,ai cazut a 11 oara la bac Nici nu il vei lua vreodata la cat de prost esti Rau si prost Ce ti a facut omul acesta bai satana drogata mars la baut pisatul si la lins in cur, javra nebuna!
ANONIM
15 Oct 2018

POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI A DEMONSTRAT ASTA IN SUTE DE ANI DE EXISTENTA. ARE IN GENA SA NARAVURILE SI CULTURILE; HOTIEI, TRADARII, CURVASARIEI, LACOMIEI, URII, UCIDERII, ETC SEMENILOR SAI. TOATE ACESTE NENOROCIRI, PENTRU CARE NU EXISTA LEAC, SUNT ACUMULATE DE LA POPOARELE MIGRATOARE, COTROPITOARE CARE AU INVADAT IN ISTORIA TIMPULUI, VREMELNIC ACESTE TINUTURI PAMANTESTI ALE ROMANIEI. POPORUL ROMAN ESTE PE CALEA DISPARITIEI SALE DEFINITIV SI IREVOCABIL, CA SI ALTE CIVILIZATII DISPARUTE PENTRU CA S-AU COMPORTAT, DEVORAT CA; SACALII, RECHINII, HIENELE, ETC
ANONIM
16 Oct 2018

A DAT CU TROMPA INTR-O FACATOARE DE ELEFANT . ADICA CIND SE DUCE LA CAP SA O PUPE , CIND SE DUCE LA COADA SA O PUPE , CU NASU PSD
Random imageUltimele stiri


STARBAG