2018-06-21 15:36


Cum a fost SURPRINS Liviu Dragnea în avion la întoarcerea în țară

 |  22:58
Cum a fost SURPRINS Liviu Dragnea în avion la întoarcerea în țară

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a îmbarcat miercuri după-amiază, la Doha, într-o aeronavă Qatar Airways, cu destinaţia Bucureşti, unde a aterizat în această seară. Informaţia ne-a fost furnizată de un român aflat şi el în acelaşi avion. Liviu Dragnea, care a călătorit la clasa economic, a fost însoţit în vacanţă de partenera sa de viaţă, Irina Tănase.

Cum a fost SURPRINS Liviu Dragnea în avion la întoarcerea în țară
zoom

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost văzut săptămâna trecută de un român într-o cursă cu destinaţia Qatar, potrivit Hotnews.ro. Surse politice au declarat atunci pentru site-ul citat că Liviu Drganea îşi petrece sărbătorile de Paşte în Insulele Maldive, Doha (capitala Qatar-ului) fiind doar o escală spre insulele din Oceanul Indian. Pe de altă parte, s-a mai zvonit că Liviu Dragnea şi-ar fi petrecut vacanţa de Paşte în Brazilia. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-20

TAGURI: liviu dragnea, avion, clasa economic, doha





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ROMA
20 Apr 2017

Dragnea este un pericol pentru romania si va arunca tara in haos prin aberatia cu impozitul pe gospodarie.numai o minte bolnava poate gandi asemenea tampenii imposiibil de pus in practica.ministru de finante acest taean incompetent sa fie demis si aruncat la caini.astia nu sunt sanatosi la cap .urgent trebuiesc scosi din peisaj.
@FILOFTEIA
20 Apr 2017

Proasta satului tu nu stii sa treci strada si crezi ca impreuna cu familia ta de retardati poti sa stai sa copletezi hartii si sa petreci ore la cozi.voi retardati ati distrus tara asta numai moartea ne scapa de voi.asta este o forma de birocratie si de hotie pusa la cale de minti bolnave.dragnea un taran bolnav psihic si hot.ministru de finante un dement.si acum sunt probleme la plata impozitelor. astia vor sa blocheze tara.dar nu cred ca mai apuca deja sunt pe faras.numai nebuni in acest guvern.
RAID
20 Apr 2017

Nu o sa se inregistreze nimeni asa cum bat campii in porologhia lor.oamenii traiesc separat ce treaba are parintii cu banii copiilor si invers.acest minstru de finante trebuie arestat urgent.astia practic zic ca oamenii sunt firme.va dati seama in ce stadiu de dementa sunt.astia sunt comunisti sa ne pregatim de o adevarata revolutie impotriva acestor cretini.
RAHAN-TARZAN-DELI-MORMAN
20 Apr 2017

LA PUSCAREEEEEEEE
LUC
20 Apr 2017

Dacă vrei să-ți ascunzi averea ilicită luptă împotriva impozitului pe venitul global, așa cum au făcut alți hoți care au reușit să-l desființeze pe cel aplicat acum câți va ani.
RAI
20 Apr 2017

Este o forma de control al oamenilor simpli .de ce trebuie sa stie o persoana straina pe ce cheltuieste banii un om?.cei cu multi bani vor stii sa nu plateasca asta este clar.acesti nemernici trebuie sa dispara.sunt un pericol pentru populatie.pai dragnea are averea in brazilia ,au conturi in strainate .poate fi o forma de santaj asupra omului .
ROMANIA
20 Apr 2017

De ce sa stie o persoana straina ce faci tu cu banii tai?este viata privata a fiecaruia si este garantata de constitutie.deci este neconstitutionala aceasta aberatie .
CONDORUL
20 Apr 2017

Analfabeti psdisti voi tot la DOHA IN QATAR V-ATI PETRECUT CONCEDIUL DE PASTI CA MENTORUL VOSTRU PUSCARIASUL dragnea ?
Random image



Ultimele stiri









Apa Nova