2019-02-20 06:00


Cum comentează preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, SCANDALUL din PSD

 |  14:20
Cum comentează preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, SCANDALUL din PSD

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, că interesul său este ca guvernarea să fie una eficientă, bună şi pragmatică, dar ceea ce se întâmplă în PSD nu este treaba lui. El spune că nu s-a născut să facă dreptate între social-democraţi şi nici între liberali.

Întrebat de jurnalişti dacă el consideră că PSD a ieşit mai întărit în urma Comitetului Executiv de vineri, Kelemen Hunor a spus că nu este psihologul social-democraţilor şi că nu ştie acest lucru.

“Nu sunt psihologul PSD-iştilor, habar n-am. A ieşit mai întărit, nu a ieşit mai întărit, nu ştiu, e fix problema lor”, a spus liderul UDMR, citat de News.ro.

Kelemen Hunor a mai spus că îl interesează ca guvernarea să fie una eficientă, bună şi pragmatică, dar că nu e treaba lui ce se întâmplă în PSD.

“Nu este treaba mea, e partea PSD-ului, eu mă poziţionez pe partea UDMR-ului. Nu am fost votantul PSD-ului niciodată, nici simpatizant, nici membru PSD. Nu este treaba mea, e treaba lor. Ei au o misiune de a guverna fiindcă au primit aceste voturi de la cetăţeni în 2016. Pe mine mă interesează să fie o guvernare eficientă, bună, pragmatică, în interesul fiecărui om, dar ce se întâmplă în PSD nu e treaba mea. Nu sunt PSD-ist, nu am fost, nu voi fi, eu am treabă cu UDMR-ul”, a precizat Hunor.

Întrebat dacă ar putea exista un blocaj în Parlament din cauza unor parlamentari PSD nemulţumiţi de conducerea partidului şi cum ar reacţiona UDMR în acest caz, Kelemen Hunor a răspuns: “E treaba lor, dacă ei singuri se blochează, nu-i putem ajuta. Dacă nu vor să meargă mai departe, e treaba lor. Eu nu m-am născut să fac dreptate între PSD-işti, nici între liberali, am eu altă menire, nu să fac eu dreptate şi să împart adevărul din UDMR în alte partide, cum nu aş accepta să vină altcineva dintr-un alt partid să împartă adevărul la noi. Fiecare cu bucătăria lui”.

Liderul UDMR a mai fost întrebat de moţiunea de cenzură anunţată de opoziţie şi care este poziţia Uniunii legat de aceasta, spunând: ”Nu a semnat nimeni acea moţiune de cenzură. Dumneavoastră aţi avut impresia că PNL şi USR s-au înghesuit la Tomac la bancă să semneze moţiunea? Când ne vor căuta cei de la PMP le vom spune lor şi apoi şi dumneavoastră. Nu ne-au căutat”.

Kelemen Hunor a mai spus că nu a urmărit Comitetul Executiv al PSD de vineri la televizor pentru că nu urmăreşte şedinţele altor partide şi pentru că a fost şedinţă şi la UDMR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-22

TAGURI: kelemen hunor, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FACEM CEVA
22 Sep 2018

PE MUTRA TA DE MAXIM TRĂDĂTOR ...JARTEA DE LEGĂTURĂ ALEASĂ ÎNTRE ”PUTERE” ȘI ”OPOZIȚIE” DATORITĂ CĂREIA S-A ANTI-GUVERNAT BA UNII, BA ALȚII! SYCTIRRRR!
ELECTORATUL MAGHIAR...
22 Sep 2018

......sa ste ca datorita sustinerii actualei mafii psd-alde la guvernare si udmr a contribuit la inflatia de 5,6% la robor de 3,6% , taxele locale marite , pesta porcina scapata de sub control,pensii speciale pentru borfas , salarii exagerate in primarii , supraacciza la carburanti , lipsa manualelor scolare , infectiile din spitale cresterea emigratiei , 18000 de PFAuri inchise , balanta comerciala a Romaniei deficitara cu peste un miliard euro , datoria externa dusa de psd la 100 miliarde euro , pensii si salarii platite din imprumuturi bancare pe care le va deconta generatiile viitoare , nici un metru de autostrada construit , distrugerea justitiei pentru salvarea hotului nr1 draknea UDMR ESTE PARTAS LA TOT RAUL FACUT DE MAFIA PSD -ALDE.
TRADATORI DE TARA
22 Sep 2018

BRAVO LUI . ESTE UN POLITICIAN MAI CIRECT DE CUT DRAGNEA MAFIOTUL PUSCARIAS. SA IL TUTA IN CUR PE DRAGNEA BANDITUL TURNATOR CU CUCUVEAUA DE MINA
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...