2019-03-19 10:20


Cum explică Codrin ȘTEFĂNESCU desele crize din PSD: „Și-a băgat DRACUL coada...”. De ce spune că TUDOSE nu e GRINDEANU

 |  15:41
Cum explică Codrin ȘTEFĂNESCU desele crize din PSD: „Și-a băgat DRACUL coada...”.  De ce spune că TUDOSE nu e GRINDEANU

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, spune că era nevoie de convocarea unei şedinţe-fulger a CEx pentru reglarea problemelor din partid, care s-au amplificat în ultima perioadă şi au făcut ca "PSD să ajungă pe toate paginile ziarelor, inclusiv în afara ţării".

El a spus că "şi-a băgat dracul coada în PSD”, iar dacă în cazul lui Sorin Grindeanu a fost identificat, fiind Victor Ponta, acum "dracul nu a fost identificat" şi, probabil, este din afara partidului. "Tudose nu e Grindeanu, vom detensiona toată această situaţie luni”, a susţinut Ştefănescu, potrivit News.ro.

Codrin Ştefănescu a declarat, la Antena 3, că în ultimele zile a primit mesaje de la peste 100 de primari din ţară care au atras atenţia că nu se poate continua aşa, el susţinând că nu este vorba despre un alt caz Grindeanu, dar că este "o problemă serioasă".

"Ca urmare a unor declaraţii de tot felul ale unor colegi şi urmare a altor lucruri ca lipsa de comunicare, faptul că de câteva zile se amplifică situaţia din partid, am considerat că este foarte important să facem un CEx fulger luni, ca să ne reglăm toate problemele din interior şi să vedem cum au ajuns în spaţiul public aceste probleme amplificate", a declarat Codrin Ştefănescu.

El a mai spus că "şi-a băgat dracul coada în PSD". "Nu l-am indentificat. La Grindeanu dracul a fost Ponta, acum dracul nu este de la noi, ci din exteriorul partidului şi încearcă să facă un lucru mai grav în interiorul partidului.

Ştefănescu crede că, cel mai probabil, declaraţia va fi una "de pace" - "vom rămâne cu aceeaşi conducere a partidului, Guvernul va continua să îşi facă treaba, iar liderii din teritoriu să promoveze programul de guvernare".

"Tudose nu e Grindeanu. Cu Grindeanu am încercat să rezolvăm problema până în ultima secundă. Când dracul Ponta a venit lângă el, Grindeanu a luat-o razna. A trebuit să băgăm moţiune împotriva unui om. Nu e aceeaşi situaţie. Vom detensiona toată această situaţie luni”, a adăugat Ştefănescu.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD va avea loc luni la ora 16.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-14

TAGURI: codrin stefanescu, tudose, grindeanu, ponta, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Ian 2018

eu cred ca dracul e chiar seful PSD adica DRAC-nea
GICA GLONTZ
14 Ian 2018

URITA BARZA A AVUT TANTALAUL ASTA DE STEFANEXU .
LEVST.
14 Ian 2018

Asta zice ca ponta este pe rol de michidutza, lumea zice ca dracnea, Baphomet este-oricum- seful lor(talpa iadului), intrebarea care mai asteapta raspuns, este "A fost pesedeul de la inceput imparatia diavoleasca, sau a ajuns -la foc marunt- iadul pe pamant(pe pamantul romanesc)?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...