2019-04-19 07:43


Cum explică Dragnea EȘECUL Legii off-shore: ”Proastă comunicare cu cei de la ALDE”

 |  20:47
Cum explică Dragnea EȘECUL Legii off-shore: ”Proastă comunicare cu cei de la ALDE”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut miercuri seară că a rămas fără majoritate în Parlament pentru votul la legea offshore dând vina pe ”proasta comunicare” cu cei de la ALDE.

”Am înțeles că (cei de la ALDE – n. red.) n-au avut acces la informații. Azi ne-am trezit în fața unei aritmetici simple. Va fi o săptămână sau două de dezbateri transmise în direct. Să se discute cu cifrele pe masă pentru ca fiecare argument pro sau contra să fie înțeles de români, ce avantaje sau ce dezavantaje produce un amendament sau altul. Poate s-a greșit în comisie, poate n-a fost o comunicare foarte bună. O să vedem care va fi dorința fiecărui partid”, a susținut Dragnea într-o intervenție telefonică în direct la România TV.

El a spus că prin legea offshore România ”își joacă accesul la resurse” pentru a dezvolta economia românească, ”să ne rupem energetic de Rusia” și pentru a câștiga ”câteva zeci de milioane de dolari care să intre la buget și să contribuie la dezvoltarea infrastructurii”.

Liviu Dragnea a pierdut miercuri, pentru prima oară, majoritatea în Camera Deputaților cu ocazia votului pentru legea offshore. Liderul PSD a reușit să evite în ultimul moment și validarea la vot a acestei pierderi în premieră, dându-i printr-o asistentă semnalul lui Florin Iordache, care prezida ședința Camerei, să retrimită la comisii proiectul legii offshore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-03

TAGURI: psd, dragnea, alde, legea offshore
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AI BELITO BELINI
03 Oct 2018

SA LINGI IN BLIDE LA MENSTRA , TOATE METRESELE DE TELEORMAN . CUM DRACU SA ACCEPTE ASEMENEA ORGANIZATIE MAFIOTA , OAMENI CORECTI DE PARTIDUL FURAT DE TINE ????? CUM POATE SA SE INJOSEACA ASA DE MULT ?
ALLISON HOWARTS
04 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri


STARBAG