2018-10-16 15:58


Cum EXPLICĂ Liviu Dragnea de ce a rămas REPETENT în facultate

 |  17:01
Cum EXPLICĂ Liviu Dragnea de ce a rămas REPETENT în facultate

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a precizat joi că în facultate a decis împreună cu câţiva colegi să repete un an.

"Este foarte interesant că au început să fie scoşi de la naftalină foarte mulţi oameni. Eu am mai abordat subiectul ăsta acum câţiva ani de vreo câteva ori. În anul 3 sau 4, mai mulţi colegi, cu unii cântam în formaţii, cu alţii aveam alte activităţi, am decis să mai prelungim cu un an. Decizie pe care am luat-o. Şi dacă aş mai fi încă o dată în situaţia aia, aş lua aceeaşi decizie. Ca să mai stăm un an în plus acolo. Şi a fost o întreagă istorie cu fugă de la examene, fugăriţi prin curtea institutului", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a rămas repetent în facultate, aşa cum a spus Mircea Oprean, potrivit Agerpres.

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceauşescu şi profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3 că Liviu Dragnea a rămas repetent în facultate.

"La noi atunci erau două direcţii: direcţia asta la care eram eu, cu transmisii automate, şi altă direcţie, cu service-uri, cu întreţinere. N-a venit pe direcţia mea, că era mai greu, a mers pe cealaltă. Dar şi aşa a rămas repetent", a spus Oprean despre Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-04

TAGURI: liviu dragnea, repetent, facultate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TILICA
04 Mai 2017

O DROJDIE UMANA, O RAMASITA BIOLOGICA UN DERBEDEU CARE IN FACULTATE NU A INVATAT NIMIC A TRECUT CA GASCA PRIN APA EDUCATIA LUI DAT DE UN FOST MILITIAN NU POATE AVEA NICI O VALOARE................
ANONIM
05 Mai 2017

O rusine pentru Romania. Ambii sefi de camere penali si repetenti in facultate. Si tariceanu a fost repetent in anul doi de facultate. In parlamentul trecut i-am avut pe zgonea si antonescu tot repetenti in facultate .Ne mai intrebam de ce suntem ultimii in Europa .
ESTERA
05 Mai 2017

Nu erai luat in armata. Tocmai asta era siretlicul, sa-ti prelungesti facultatea nu te ia in armata, desi faceai numai cateva luni.
Random imageUltimele stiri


loading...