2018-11-16 20:11


Cum i-a JIGNIT un senator PSD pe jurnaliști: ”CIOBANII ăștia”. Vezi MOMENTUL

 |  16:43
Cum i-a JIGNIT un senator PSD pe jurnaliști: ”CIOBANII ăștia”. Vezi MOMENTUL

Deranjat de prezența presei, Tit Liviu Brăiloiu, senator PSD de Constanța, a avut o ieșire nervoasă față de jurnaliști, când aceștia i-au luat declarații ministrului Apărării, Mihai Fifor. „Ciobanii ăștia”, a spus social-democratul. Ulterior, întrebat de jurnaliști de ce i-a catalogat în acest fel, senatorul PSD a încercat să nege, până când i s-a spus că există dovada spuselor sale.

Prezenți la Comisia de Apărare din Senat, unde a fost avizat pozitiv proiectul privind achiziționarea rachetelor Patriot, jurnaliștii au dorit să-i ia declarații ministrului Mihai Fifor, când senatorul PSD Tit Brăiloiu a spus, referindu-se la ei, „ciobanii ăștia”.

Ulterior, jurnaliștii l-au abordat pe senator pe holurile Parlamentului, întrebându-l de ce îi consideră pe reprezentanții presei ciobani. „Nu știu, nu știu. Nu-mi aduc aminte”, a răspuns Brăiloiu, mărind pasul spre lift. După ce jurnaliștii i-au precizat că spusele sale au fost auzite și de ministrul Fifor și există dovada, senatorul PSD a încercat o explicație: „Când călcați un om pe picioare și-l îmbrânciți, vă cereți scuze. (...) Orice meserie este onorabilă”, a spus Brăiloiu, adăugând că el a fost jignit destul „până acum” de presă.

Senatorul PSD nu este la prima ieșire de acest fel. În februarie, în timp ce președintele Klaus Iohannis ținea un discurs în fața Camerelor reunite, iar parlamentarii PSD au început să părăsească sala, Brăiloiu a făcut un gest obscen spre deputatul USR Silviu Dehelean care filma scena cu telefonul. Parlamentarul USR a postat, ulterior, pe contul său de Facebook, înregistrarea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-20

TAGURI: jignire, senator psd, tit liviu brailoiu, jurnalisti, ciobani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
20 Noi 2017

de fapt a jignit ciobanii...
CIOBANEL
21 Noi 2017

Bietii ciobani sunt niste gentlemen comparative cu haita de fatuci microcefale, stupidele obraznice si puitoare de cele mai stupide intrebari din Lume !
ANONIM
21 Noi 2017

In cei 27 de ani de ANARHIE -zisa tranzitie sau democratie orginala in RO VALORILE AU FOST INTOARSE CU JOSUL IN SUS, IMORALUL TRANSFORMAT IN MORAL, ILEGALUL IN LEGAL, MINCIUNA IN ADEVAR, RUSINEA, CINSTEA, DEMNITATEA SI ONOAREA au disparut ca valori umane din societatea roamaneasca. NULITATILE UMANE, SEMIDOCTII se pretind ELITE .
JASARI
21 Noi 2017

Oferta de împrumut între special. cu o experiență de 8 ani în zona noastră structură gata să pună în aplicare un sistem fiabil și juridice, în scopul de a ușura oferta, astfel încât clienții noștri sunt mai sigure .prin urmare, dacă aveți de impact cu sistemul bancar,dificultăți financiare ,proiectele de construcție sau de altă natură ,mai mult vă faceți griji . Macro-financiar la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta . Suntem furnizarea de credite care variază de la 5000 EURO la 5.000.000 de EURO, cu un plan de rambursare a studia în funcție de capacitatea dumneavoastră . Cerem ca ai bunurilor vă rugăm să ne contactați dacă vă aflați în nevoie. jeniefinance@gmail.com web.facebook.com/jeniefinance
Random imageUltimele stiri


loading...