2018-09-26 17:55


Cum i-a numit Băsescu pe Kovesi și Coldea

 |  21:44
Cum i-a numit Băsescu pe Kovesi și Coldea

Fostul președinte, Traian Băsescu, a povestit într-o emisiune la România TV cum i-a pus în funcție pe șeful adjunct al SRI, Florian Coldea, dar și pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.

”Coldea era un maioraș. Eu l-am creat. Eu l-am pus adjunct la SRI.

Codruța era un copil, avea doar 3 dosare făcute. Am spus că am nevoie de o femeie la șefia Parchetului General. Avea 28 sau 29 de ani. Era cel mai tânăr procuror dintre cei care erau pe listă. Avea 3 dosare care se finalizaseră cu condamnare. Am spus: Pe Codruța o vrea procuror general.

Eu mă simt legat de ei. Și acum i-aș numi. Dar, după 10 ani în funcție, puterea corupe.

Nu am să uit că a spus ”noi îi arestăm și pe cei care ne-au numit”. Nu am să uit ce a spus Kovesi”, a spus Băsescu la România TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-13

TAGURI: basescu, numire coldea, numire kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
12 Ian 2016

LA NUMIRE TREBUIA SPECIFICAT "IN REPUBLICA PERSONALA A LUI BASESCU URMATOARELE PERSOANE MEMBRI AI CAMARILEI PERSONALE SUNT DEASUPRA LEGII">>>>SI URMEAZA O LISTA CAT CARTEA DE TELEFON CU MEMBRI CAMARILEI>>>>IDIOTII ASTIA SE CRED NISTE NEMURITORI....DAR PANA LA URMA TOTI AJUNG SA DEA SOCOTEALA...SI CEAUSESCU A PLATIT(DESI PROCESUL A FOST O PORCARIE)...SI ILIESCU VA PLATI...NU SCAPA NIMENI...SI TU VEI PLATI BASESCULE,SA NU CREZI CA ESTI DEASUPRA LEGII...LYCURICIUL ARE MARI PROBLEME CU LAMPA...ASA CA NU MAI PROTEJEAZA PE NIMENI..CUM BINE SPUNEA GORBY...VREMEA VOSTRA A TRECUT...DACA NU PLECATI O SA FITI MATURATI...GUNOAIELOR
CROCODIL DE COTROCENI
12 Ian 2016

Te lauzi . Este opera Romgaz , Filiera Ardeleana de la Cluj , serviciile si Fundatia Soros cu Europeni lui Angelica . Asteapta distrugerea tari si disparitia totala a banilor si se trezesc din somnul dulce , cu scaune , salari babane .
RAI
13 Ian 2016

Dar cat poata sa minta acest tip numit basescu:pe coldea la numit sef sri si sa se ocupe de irak la recomandarea lui falca de la Arad,iar pe kovesi o stia de la taica-so,plus ca fusese colega cu boc.siacesti doi indivizi au platit aceste numiri prin faptul ca au lasat cu buna stiita ca oamenii lui basescu sa fure tara la greu plus ca il tine in libertate.asa ca dle basescu copii dvs.si-au platit numirile cunvarf si indesat pe spinarea romanilor.oricum trebuie schimbati amindoi pentru ca sunt de prea multi ani sefi si s-a furat prea mult in tara.plus ca sunt mafioti in libertate,pe la,tv.plis judecatori in libertatecu toateca iau spagi la greu si dau sentite in bataie de joc.plus autostrazile,plus anrp,plus parlamentarii jeuitori de tara.capici?
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...