2018-12-16 01:55


Cum i-ar putea lăsa Udrea pe liberali fără premier. Ce riscă Cătălin Predoiu potrivit noului Cod Penal

 |  11:25
Cum i-ar putea lăsa Udrea pe liberali fără premier. Ce riscă Cătălin Predoiu potrivit noului Cod Penal

PSnews.ro v-a prezentat în exclusivitate documentul care aruncă în aer PNL și anume că premierul desemnat al liberalilor, Cătălin Predoiu, ar fi ”pe țeavă” la DNA.

În documentul respectiv se face trimitere la modul în care Predoiu si-ar fi indeplinit atributiile de serviciu cu ocazia adoptarii Hotararii de Guvern nr. 14/2011 privind Programul anual de marketing si promovare turistica. Conform Corpului de control al prim-ministrului, Gheorghe Ialomițeanu, fost ministru al Finanțelor în guvernul PDL, ar fi semnat nota de fundamentare a actului normativ fără să țină cont de opinia direcțiilor de specialitate din Ministerul Finantelor, iar despre Predoiu Corpul de control a stabilit ca acesta ar fi semnat nota de fundamentare în condițiile în care Ministerul Justiției nu fusese sesizat oficial în vederea avizării.

În documentul prezentat de PSnews.ro se vorbește de constituirea unei cauze separate în ceea ce-i priveste pe cei doi lideri ai noului PNL, pentru a nu fi tergiversat dosarul “Gala Bute”.

Citiţi continuarea AICI!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-19

TAGURI: cum, poate, lasa, udrea, liberal, fara, premier, risca, catalin, predoiu, nou, cod, penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINELU
19 Mai 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
CROCODILUL FLAMAND
19 Mai 2015

astia doi erau si amanti...printre alte imbarligaturi financiare...uite asa se naste dintr-o panarama de bordel din Pleshkoi....marea agenta zere-zero-saptesapte....(ce a mancat kkt cu lapte)
MATA HARI DE PLESCOI
19 Mai 2015

Sageata , spioana , metresa , tiganca , Araboi Buzau , Straulesti si de toate cu Verisorul intelectual din Plescoi . Plimba curu din servici , guvern , justitie , propietatea , mafie , afaceristi de carton , etc. Tot ce vrei si la toate aparatele .
ANONIM
19 Mai 2015

Ce dracu a vazut la o tiganca spioanca ?
IPOTEZE GRESITE
19 Mai 2015

In atentia celor care jigniti din frustrare, din cauza nemerniciei, bagati la cap: Udrea este de fapt politicianul corect, iar ceilalti vinovati dar au stiut sa se strecoare. Udrea nu a cerut nimanui vreodata sa incalce legea dar uite ca asta deranjeaza. In schimb, cei care au gresit sunt laudati, menajati. Pai voi mai aveti judecata, mai sunteti logici daca ramaneti cramponati pe femeia politician (din nefericire pentru ea si frumoasa) Udrea? Nu vedeti ca de fapt o invidiati, o urati pentru ca nu sunteti frumosi ca ea, inteligneti, competenti, realizati,harnici, responsabili,implicati?! Daca ati pe jumatate ca ea, cu sigurnata nu ati mai avea mintile intunecate si ati aprecia la justa valoare pe aceasta femeie.
KROKOBAURULE, N-AI MURIT INCA?
19 Mai 2015

La scenariul de mai sus a contribuit cumva si mutul de la Sibiu? S-a aliat cu gasca odioasa a SRI, DNA si ICCJ pentru a scapa de Predoiu pentru a-si pune blonda personala, Gorghiu, in fruntea unui eventual guvern PNL?! In privinta alaturarii numelui Elena Udrea in dosarele instrumentate impotriva sa, este o ordinarie si o razbunare personala a trei frustrati : Coldea, Coldutza si Liviutza! Se va dovedi in final nevinovatia fostei ministru MDRT, iar cei care au umilit-o vor sta la bulau in aceeasi celula confortabila...
ROXANA
19 Mai 2015

Si a spionat peste tot . A furat cu toate gastile ei de mafioti .
CROCODILUL FLAMAND
20 Mai 2015

https://deveghepatriei.files.wordpress.com/2015/03/544.jpg CICA O POZA SEXY DE FAMILIE...CU CEI CARE S-AU CIRCUMCIS CU AJUTORUL LUI UDREA...A LINS-O PANA S-A TOPIT A DREAQU PANARAMA DE PLESHKOI...MAI ALES PE A LUI PREDOIU
Random imageUltimele stiri


loading...