2018-10-23 01:55


Cum îi caracterizează Cioloș pe Ponta, Dragnea, Kovesi și Tăriceanu

 |  07:34
Cum îi caracterizează Cioloș pe Ponta, Dragnea, Kovesi și Tăriceanu

Premierul Dacian Cioloș a descris tipul de relații pe care le are cu principalii actori politici ai momentului.

Invitat intr-o emisiune la Antena3, Ciolos a primit mai multe nume pe care a trebuit sa le prezinte pe scurt.

Klaus Iohannis - "Incredere reciproca", a raspuns Ciolos.

Casa Regala - "Regele e un simbol din mai multe puncte de vedere: singurul sef de stat din perioada celui De Al Doilea Razboi Mondial care este inca in viata, prin comportamentul demn pe care l-a avut toata viata".

Victor Ponta - "Un amic... Cu care am colaborat bine pe perioada in care am fost comisar european si as indrazni sa spun un amic".

Alina Gorghiu - "O personalitate pragmatica si practica".

Liviu Dragnea - "La fel as spune - un amic. Si cred eu ca pe discutiile pe care le avem pe programul de guvernare, putem vorbi si de o relatie de incredere. Mi se pare un om serios, cu care se poate discuta in mod serios".

Calin Popescu Tariceanu - "A fost premier al guvernului din care am facut parte, am pastrat o relatie amicala".

Laura Codruta Kovesi - "Am cunoscut-o mai mult in acea perioada scurta in care a fost la Bruxelles. Mie personal mi se pare o persoana pragmatica, aplicata, practica si chiar simpatica in discutii care merg dincolo de activitatea profesionala a unuia sau a altuia".

Eduard Hellvig - "E din Zalau, acelasi oras cu mine. In relatia cu el pastrez amintirile din copilarie. Ne-am reintalnit cand a fost europarlamentar la Bruxelles, a fost unul dintre europarlamentarii care se interesa de dosarele pe care le lucra".

Vasile Dancu - "Este un foate fin observator si din perspectiva competentelor profesionale pe care le are, dar si dincolo de ele. Cred ca trebuie sa ai innascut asa un simt... Asta e unul dintre principalele motive pentru care i-am propus sa faca parte din guvern, dincolo de relatia de amicitie care ne leaga in ultimii 4-5 ani".

Traian Basescu - "Am avut o experienta buna de lucru cu el in calitate de presedinte, este cel cu care impreuna ne-am batut pentru postul de comisar pentru Agricultura si am lucrat bine cu dumnealui, atat cat am avut interferente".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-24

TAGURI: ciolos, ponta, dragnea, kovesi, tariceanu, iohannis, basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...