2019-02-23 07:00


Cum îl caracterizează Dragnea pe Darius Vâlcov: ”Un om de o valoare RARĂ”

 |  17:58
Cum îl caracterizează Dragnea pe Darius Vâlcov: ”Un om de o valoare RARĂ”

Liderul PSD Liviu Dragnea spune că numirea lui Darius Vâlcov, fost ministru delegat pentru buget și al finanțelor publice, judecat în două dosare de corupție, în funcția de consilier al premierului Viorica Dăncilă nu este o surpriză, întrucât acesta este „un om de o valoare rară”, care a contribuit mult la redactarea programului de guvernare.

”Darius Vâlcov a fost la Guvern tot timpul. A lucrat la Guvern tot timpul şi a sprijinit cele două guverne şi sprijină în continuare. Este un om de o valoare rară din punct de vedere al... din punct de vedere economic şi este cel care împreună cu mine şi cu încă doi colegi am lucrat efectiv la programul de guvernare, care e obligatoriu să fie pus în practică”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat despre problemele penale ale acestuia, liderul PSD a replicat: ”Domnul Darius Vâlcov are dreptul să trăiască şi să se plimbe liber şi, atâta timp cât are aceste avantaje să spunem, doreşte să ajute şi cu tot dragul”.

”Guvernul beneficiază de sprijinul domnului Darius Vâlcov, asta este foarte important”, a mai spus Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-31

TAGURI: psd, liviu dragnea, darius valcov, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
31 Ian 2018

Aici are dreptate Ali Baba, valcov este de o valoare rara, insa numai daca-l evaluezi la cantar( de fapt la bascula) si pui langa el si tablourile si lingourile de aur dosite cat si peretii si cavourile , pe unde acele lucruri era dosite, chiar daca "in interes national", adica, masura de precautie -daca se repeta miscarea cu popoarele migratoare- sa nu ne fie furat, sau distrus, patrimoniu...
CA șI TINE, LABă TRISTă!
31 Ian 2018

Cin se-aseamănă, s-adună!
ANONIM
31 Ian 2018

BAI REPETENTUL NATIUNII DERBEDEU DE TELEORMAN TU NU AI DISCERNAMANTUL NECESAR SA TE POTI PRONUNTA CU PRIVIRE LA VALOARE UMANA PENTRU CA TU ESTI O SCURSURA UMANA IAR Darius Vâlcov ESTE O BESTIE ORDINARA .AMANDOI SUNTETI NISTE ORDINARI NOTORII PENALI SI PUSCARIABILI aste sunt valorile voastre.
SOCRATE
01 Feb 2018

Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor BESTII ORDINARE fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina TULBURATOARE fiind vorba de o plaga a raului BALCANIC care se intinde din urma fara dificultati. Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat sau un marlan nu are nevoie de adeziunea majoritatii ori a ELITEI SOCIETATII ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup MAFIOT de interese care poate sa gadile instinctele primare ale disperatilor , senililor, debusolatilor si sa “orienteze” sa conduca “populatia” ca pe o turma de animale besmetice. In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul TICALOSILOR SI BORFASILOR aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si CRIMINALI! Numai consolidand instituţiile statului de drept si limitând puterea economică si politica a oligarhilor si impostorilor este posibilă schimbarea in bine a istoriei neamului si a dezvoltarii economice in interesul progresului general-national al Romaniei. Doar, diminuarea SARACIEI, eliminarea ANARHIEI (a comportamentului discretionar a unor farisei fata de norme) si limitarea PUTERII OLIGARHILOR va face posibila, garantarea diferenţei de opinie şi va asigura in acelasi timp capacitate adevărului de a combate pacatul, greşeala si minciuna precum si conditiile necesare eliminarii riscului de activare a oricarui tip de dictatura mai ales pluralista.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...