2019-02-17 02:36


Cum MOTIVEAZĂ Iordache concediul lui Dragnea: ”Avea bilete de ODIHNĂ”

 |  20:29
Cum MOTIVEAZĂ Iordache concediul lui Dragnea: ”Avea bilete de ODIHNĂ”

Florin Iordache, autorul controversatei Ordonanțe 13, a declarat că Liviu Dragnea a trebuit să plece în concediu pentru că avea ”bilete de odihnă”.

"Vacanțele sau concediile nu ni le putem programa în funcție de când dă Guvernul ordonanță sau nu. Am avut mai mulți colegi care nu au participat la plen sau la Biroul permanent, pentru că erau în concediu. Fiecare, eu sau dumneavoastră sau cei care ne ascultă, are concediile stabilite din timp și, atât timp cât avem niște bilete sau avem niște rezervări făcute, nu putem sta sau să gândim înainte când va veni sau nu va veni Guvernul cu ordonanța", a declarat Iordache, pentru RFI.

Întrebat dacă nu e totuşi neobişnuit ca preşedintele Camerei să ceară o sesiune extraordinară, după care să plece în concediu, Florin Iordache a răspuns: “Este preşedintele Camerei, dar în acelaşi timp, constituţional, legal, normal, cum vreţi să-i spunem, are dreptul la concediu. Dacă avea rezervare şi trebuia să plece în concediu, putea să gândească atunci când şi-a făcut rezervarea că va veni Guvernul cu Ordonanţe simultan cu rezervările respective? Deci nu e nimic neobişnuit faptul că un om pleacă în concediu în momentul în care Guvernul dă o Ordonanţă (...). Începând cu marţi, avea bilete de odihnă”.

Declarația a fost făcută în contextul în care șeful PSD a fost acuzat de Opoziție că a plecat în concediu, în timp ce Parlamentul a fost convocat în sesiune extraordinară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-10

TAGURI: florin iordache, concediu, dragnea, bilete de odihna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Aug 2017

RO A AJUNS O TARA CONDUSA DE CRETINI, DEMENTI , RETARZI ETC.............
ASANDEI ROMEO
10 Aug 2017

Nu tin cu PSDul dar cred ca acesti oameni chiar daca au gresit mult pana acum sunt cei mai in masura sa duca tara mai departe I am vazut si pe ceilalti :Raluca PRUNA MADAM GUSET GHENEA CIOLOS nISTE LABAGII SI NISTE PROSTI
FOST CONSTANTEAN
14 Aug 2017

Alt 12 din carti, un incult ca deobicei intr-o pozitie inalta, un slugoi ordinar si un parvenit pe masura. I-au votat cei care "noua ce ne da", ca oricum o sa le dea pana nu mai pot, caci hotul nu da niciodata din ce fura. Sunt pupincuristii de serviciu. Ei au dreptul la concedii fara limita, salarii uriase si pensii enorme ca de sunt alesii boborului. Huuoo.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...