2018-11-16 20:13


Cum RĂSPUNDE Dragnea cererii lui Iohannis: ”Mereu îmi cere DEMISIA”

 |  20:47
Cum RĂSPUNDE Dragnea cererii lui Iohannis: ”Mereu îmi cere DEMISIA”

Liviu Dragnea s-a plâns că președintele Klaus Iohannis ”asmute” sistemul asupra sa, apoi îi cere demisia, pentru că asta îi face plăcere.

Întrebat ce părere are despre faptul că Iohannis i-a cerut demisia, Dragnea a răspuns: ”nu e prima dată, are această plăcere. Mai pune câte o parte din sistem pe mine, iar îmi cere demisia. Lucrează coordonat și se pare că e o coordonare bună și cu noua alianță PNL-DNA, pe care am văzut-o la șueta politică de acum câteva zile”.

Iohannis mai spusese că este întrebat de alți președinți despre situația în care se află al doilea și al treilea om în stat din punct de vedere penal: ”Vă dați seama ce întrebări interesante primesc de la alți șefi de stat. Lumea nu înțelege cum s-a putut ajunge aici și cum românii tolerează o asemenea abordare în fruntea statului. Nu mă simt stânjenit, dar nu pot să evit aceste întrebări și chiar dacă găsesc explicații care țin de statul de drept e totuși neplăcut cum e posibil ca numărul doi și trei în stat să fie implicați în cercetări penale”.

În legătură cu acestă afirmație a președintelui, Dragnea a fost întrebat cum crede el că se vede România în exterior. Șeful PSD a răspuns: ”vedem dezvăluiri în fiecare zi despre abuzurile făcute de acest sistem. Cam așa se vede”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: dragnea, raspuns, iohannis, demisie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UNGUREANU POLIN
23 Noi 2017

FD Domnule sef de stat mafiot cand o sa vamai intrebe vreun sef de stat atunci cand te duci la Miami de exemplu unde aveti casa sau intr o alta excursie despre faptul ca al 2 lea si al 3 lea om in stat au dosare ,explicati le cine numeste procurorul sef acum si cine a numit toti sefii din justitie pe timpul colegului dv Basescu
RAIU AUREL FLORIN
24 Noi 2017

Ei numesc in procuratura oameni nepregatiti precum portocala,. camelia bogdan, eva, uncheselu , livia stanciu ,lancrajan , care devin slugile lor ,apoi dirijeaza justitia cum le tuna lor aresteaza oameni nevinovati ,mint de ingheata apele si striga ca disperatii ''penalul ,penalul''Asa a facut si psihopatul chior si asa face si dihania asta nebuna Asa democratie ,mai mersi Este dictatura unor psihopati ajunsi sefi din intamplare ,cu sprijin dubios di partea serviciilorTrebue informate toate forurile internationale ca sa se stie ca in ro dictatura este la mare cinste
Random imageUltimele stiri


loading...