2019-05-25 06:08


Cum s-a FĂCUT DE RÂS Viorica Dăncilă la Galați: ”Facem aici summitul de la Iași”

 |  16:57
Cum s-a FĂCUT DE RÂS Viorica Dăncilă la Galați: ”Facem aici summitul de la Iași”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat la Galaţi că la summit-ul de la Sibiu a văzut poze, întrebându-se: „Cum ne regăsim noi în declaraţia de la Sibiu, cum sunt reprezentate dorinţele şi interesele românilor?”.

Viorica Dăncilă a anunţat „declaraţia de la Galaţi”. „Am cerut preşedintelui României ca la summit-ul de la Sibiu să ceară ridicarea MCV, intrarea în Schengen, pentru ca noi românii să stăm la masa deciziilor. Nu am văzut acest lucru. Am văzut doar poze. Cum ne regăsim noi în declaraţia de la Sibiu, cum sunt reprezentate dorinţele şi interesele românilor?”, a afirmat pe scena mitingului de la Galaţi premierul Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

Premierul a susținut că în „declaraţia de la Galaţi”, PSD va susţine cu tărie că nu mai acceptă niciodată ca pensiile şi salariile să fie tăiate, că nu mai acceptă niciodată ca spitalele să se închidă, că nu mai acceptă niciodată ura şi dezbinarea.

 

„Că vrem o Românie unită, că vrem ca noi cetăţenii să ne creionăm propriul destin. Noi, Guvernul, am urmărit fiecare punct din programul de guvernare, pentru că fiecare punct e pliat pe ceea ce vă doriţi. Noi venim cu proiecte, realizări, alţii vin cu jigniri, ură şi ţipete. Acest lucru arată că atunci când nu ai proiecte vii şi ţipi, jigneşti, dar românii nu vor acest lucru. Românii sunt oameni paşnici, îşi iubesc ţara”.

De emoție, Viorica Dăncilă a greșit din nou orașul în care se află. „Dragi români, facem aici summitul de la Iași”. Ulterior a revenit și a afirmat că PSD face „declarația de la... Galați”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-11

GALERIE MEDIA


TAGURI: dancila, galati, summit, iasi, declaratia de la sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Mai 2019

Oricum ,ce mare nenorocire ca a spus Iasi. Initial,, sumitul '' acesta de la Galati trebuia tinut si subliniat la IASI asa ca nu a gresit deloc Dar plavanelul nu s a facut de ras aratandu si slabiciunea de ,,femeioi ''fata de Makron Rusine ,rusine ,rusine Ne faci de ras peste tot iar liderii europeni au simtit asta si se cam fereau de tine doamna johanus alias plavana
NORMALITATEA
11 Mai 2019

Inca o data drakcila ne arata faptul ca a te face de ras reprezinta normalitatea acestei mase gelatinoase plina de colesterol VIDA din ViDELE. LA Galati a fost huiduita toata mafia psd in frunte cu ''BORFAȘUL NATIONAL '' irecuperabil din punct de vedere mental si cu apucaturi de retardat care oglideste disperarea ca ajunge la puscarie. Ultra-nationalismul dement arata lipsa de solutii pentru Romania si disperarea unui bolnav psihic. Sfârsitul acestui '' MADURO'' DEMENT este aproape. E vorba doar de timp. Moldova s-a trezit si s-a lamurit de minciunile si impotentza mafiei psd. Pe 26 mai analfabetii , retardatii si dementii mafiei psd vor fi OUT. DIN EUROPA SI DIN ISTORIE. REFERENDUMUL ESTE TRIMITEREA HOTILOR LA PUSCARIE. DA. LA REFERENDUM NE VA SCAPA DE BUTOIUL DE COLESTEROL drakcila si de dementul disperat draknea.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
11 Mai 2019

AZI E LUNI SI MAINE-I MARTI///// PROASTA PLEACA LA GALATI ////// SA NE DEA IN JUDECATA ///// CA DE CE O FACEM PROASTA /////// UITE IASIUL NU E IASIUL ////// PROASTA A INCURCAT GALATIUL
Random imageUltimele stiri


STARBAG