2018-04-20 19:41


Cum și-a petrecut Dragnea concediul de Paște: ”Am făcut trafic de vopsea pentru ouă”

 |  22:05
Cum și-a petrecut Dragnea concediul de Paște: ”Am făcut trafic de vopsea pentru ouă”

Liviu Dragnea şi-a petrecut Paştele la mii de kilometri de casă, alături de "un prieten", la pescuit oceanic. Deşi nu vrea să spună deocamdată unde a fost, preşedintele PSD oferă câteva detalii din concediu, în direct la Antena 3.

Dragnea a povestit la emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3 că a sărbătorit Paştele chiar dacă nu s-a aflat în România. Liderul PSD a cumpărat ouă, pe care le-a fiert "la un aragaz" şi le-a vopsit. "Am luat vopsea de ouă din România. Am făcut trafic internaţional de vopsea de ouă", a afirmat Dragnea.

Preşedintele PSD a relatat şi realizările de la pescuit, afirmând că adrenalina pe care o oferă pescuitul în ocean nu se compară cu nicio altă senzaţie de pescar. Potrivit lui Liviu Dragnea, nici măcar la Discovery nu a văzut asemenea capturi precum a reuşit el.

"Am prins opt pesti. Unul foarte mare, de peste 100 de kg. Un peste spada s-a răsucit, a retezat tot şi a scăpat. O baracudă a rupt firul şi a scăpat", a mai povestit Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-20
Citeste si:
Grindeanu și Toader îl CONTRAZIC pe Dragnea: ”Nu vrem să facem o treabă în SALTURI”
Cum vrea DRAGNEA să îl aducă la ordine pe ministrul JUSTIȚIEI: “Întârzie foarte mult!”. La ce anume se referă șeful PSD
S-a deslușit MISTERUL! Ce spune DRAGNEA că a făcut în vacanța de Paște. Care este mesajul pentru cei care îl urmăresc „zi și noapte”

TAGURI: liviu dragnea, pescuit, concediu, vopsea de oua, psd

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COTTY
21 Apr 2017

Dragnea minte cum respira !!!!
F-B-I
21 Apr 2017

Qatarul e paradis fiscal si unul dintre finantatorii DAESH-AlQaida,locul unde securistii au facut tot felul de matrapazlacuri cu mafia Al-Qaida...Tavarisciul Dragnea nu e deloc strain de chestiile astea dar nu numai el...Oare de ce a demisionat MR-Unguent de la sIE..palarientr-un picior ghici ciuperca ce-i(Udrea si Cocos ponta-ghitza prin Dubai faceau aceeasi chestie)
Random imageUltimele stiriApa Nova