2019-03-22 04:28


Cum arată un punctaj pentru emisiuni al Partidului Conservator

 |  16:26
Cum arată un punctaj pentru emisiuni al Partidului Conservator

Fiecare partid politic important sau care doreşte să fie ca atare îşi instruieşte zilnic comunicatorii politici cu privire la ce au de declarat în presă, atunci când li se cer interviuri. Pe adresele lor de e-mail, comunicatorii primesc în fiecare dimineaţă un „punctaj pentru emisiuni”, realizat îndeobşte de cineva de la biroul de presă, având avizul unuia dintre liderii formaţiunii politice respective. În cursul acestei dimineţi, liderii Partidului Conservator au primit un „punctaj” în care sunt învăţaţi să transmită idei politice dintre cele mai trăznite, precum aceea că  „obiectivul principal al USL este acela să răspundem necesităţii cetăţenilor”.

Cum arată un astfel de document intern al Partidului Conservator, citiţi în cele ce urmează.

Punctaje pentru emisiuni

2 septembrie 2011

     USL susţine:

     USL este o alternativă solidă.

     PC va avea opt candidaţi:

   o  Consilii Judeţene: Iaşi şi Maramureş;

   o  Primarii reşedinţă de judeţ: Iaşi, Deva, Piatra Neamţ, Sibiu, Arad, Târgovişte.

     La Iaşi este o situaţie specială pentru că, în cadrul USL, s-a stabilit ca PC să fie reprezentat la alegeri de un candidat (Tudor Ciuhodaru) şi PSD-PNL de un alt candidat.

     Obiectivul principal al USL este acela să răspundem necesităţii cetăţenilor, nu neapărat să răspundem necesităţii partidelor care o formează.

     Considerăm că, spre binele USL, trebuie să vorbim de azi înainte de candidaţi USL, nu de candidaţi ai PC, PSD şi PNL

     UNPR dezinformează! Anunţă valuri întregi de primari care trec în rândurile lor

     Până acum a anunţat că 5 primari ai PC (1-Iaşi, 4-Galaţi) au trecut la UNPR.

     PDL reduce populaţia la tăcere prin tăieri salariale şi se asigură astfel că cetăţenii nu vor ieşi în stradă chiar dacă vor fi nemulţumiţi de măsurile actualei guvernări.

     Votul prin corespondenţă în formula gândită de Banconschi înseamnă o fraudă greu de controlat, pentru că nimeni nu va putea să aibă acces în ambasade şi în serviciile de informaţi care aduc scrisori, în afară de PDL

     Nu e doar bătălia USL cu PDL! Vorbim despre bătălia românilor cu PDL!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DORU
03 Sep 2011

Sa mearga naibi cu candidati lor de partid de microbuz. La Deva il vor pe Margineanu, lacheul de casa a lui Molot. In urma cu ceva vreme prosteau pensionari si fostele cadre militare cu actiuni in judecata ca fac si dreg. Sunt niste G.....e ca si seful lor securistul Voiculescu
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...