2017-01-21 10:30

POLITICA


Cum s-a instalat Guvernul Ungureanu în online

 |  15:52
Cum s-a instalat Guvernul Ungureanu în online

Pe pagina principală de internet a Guvernului, , fotografia principală este, după mai bine de trei ani, a unui alt personaj decât Emil Boc. Este vorba despre Mihai Răzvan Ungureanu, noul prim-ministru al României, iar imaginea este surprinsă în Parlament, la prezentarea noului Cabinet. În secţiunea dedicată biografiei noului premier, responsabilii cu pagina de internet a Guvernului nu au găsit nimic de introdus. Cu excepţia unei fotografii de tip buletin, foarte pixelată, probabil luată de pe fosta legitimaţie de la SIE.

În galeria foto a activităţilor de la Guvern, au fost deja urcate pe site imagini de la şedinţa de aseară, prima a noului Cabinet Ungureanu. De remarcat că de pe masa miniştrilor au dispărut laptopurile, dar şi sticlele de Coca-cola.

Cât priveşte paginile de internet a ministerelor, lucrurile stau foarte prost. Guvernul Boc pare să fie încă în funcţiune. Să luăm, spre exemplu, pagina web a Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Teoretic, ar fi trebuit să fie prima instituţie care să anunţe schimbarea de Guvern. Din păcate, nu este aşa. ne anunţă că ministru este încontinuare Valerian Vreme, deşi numele corect al ministrului este Şerban Răvan Mustea. Pagina de web a acestui minister nu a mai fost actualizată din 8 februarie 2012. O situaţie similară şi pe pagina de web a Ministerului Transporturilor, acolo unde ministru este tot Anca Boagiu (), ultima actualizare pe agenda ministrului fiind făcută pe 20 decembrie 2011. Elena Udrea pare să conducă în continuare Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, dacă e să ne luăm după fotografiile pe pe prima pagină a site-ului. Modificările din secţiunea de conducere a ministerului au fost însă făcute, doar că în CV-ul ministrului Cristian Petrescu toate diacriticile sunt înlocuite cu semne de întrebare.

Nici Ministerul Educaţiei n-a aflat încă că numele noului ministru este Cătălin Ovidiu Baba, motiv pentru care pe pagina web ni se vorbeşte tot despre Daniel Funeriu. La fel şi la Ministerul Economiei, acolo unde ministru e tot Ion Ariton, deşi numele corect al acestuia este Lucian Bode. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

TAGURI: guvern, cabinetul ungureanu, pagina web, ministereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NONLINE
11 Feb 2012

Cui prodest?

Adauga un comentariu

Random image