2017-01-17 04:43

POLITICA


Cum se discută în Parlament: „Eşti o curvă politică”

 |  16:45
Cum se discută în Parlament: „Eşti o curvă politică”

Discuţiile din Parlament pe tema bugetului de stat pe 2012 s-au încins. Aât de tare încât s-a ajuns la cuvinte foarte grele.

Maria Eugenia Barna: „Eşti un simplu membru al acestei comisii. Când vei fi preşedinte, să ne arăţi atunci cât de deştept eşti”.

Vasile Bleotu: „Oricum sunt mai deştept şi mai frumos decât tine! Eşti o nulitate, o curvă”.

Maria Eugenia Barna: „Vasile, te rog frumos să fii decent”.

Discuţia de mai sus a avut loc miercuri după-amiază la Comisia de Buget a Camerei Deputaţilor, acolo unde s-a analizat bugetul de stat al României pe 2012. Totul a plecat de la faptul că deputatul Barna s-a arătat deranjat de prezenţa jurnaliştilor care aglomerau sala de şedinţă. Ea le-a cerut cameramanilor să se mute în altă parte a sălii, moment în care Bleotu a început să o critice pentru această măsură. Barna l-a acuzat pe deputatul PSD că vrea să fie filmat, iar acesta i-a replicat că el este mai frumos şi mai deştept decât ea, deci merită atenţia presei. Deputatul PSD Vasile Bleotu a admis că a numit-o „curvă“ pe colega sa de Parlament, dar una „politică“. „O respect, a fost cu mine la partid, la PSD, suntem prieteni, dar dânsa ţinând parte, ca să spun aşa, reprezentanţilor ministerului a încercat să mă obstrucţioneze, să-mi spună că să-i las în pace, că nu fac eu explicaţii aici, la seminar, la facultate, la nu ştiu ce, ori aicea era o problemă de repartizare de sume şi de echitate între ministere.

Eu m-am enervat aşa de tare... E un principiu al lui Camus pe care puteţi să-l vedeţi care spune aşa: politica este o curvă şi am zis «eu nu sunt curvă şi nu te supăra, tu spui de mine eu sunt mai inteligent, şi mai frumos, şi mai deştept decât tine». Asta a fost discuţia, în rest n-am nimic personal cu doamna preşedintă şi încă o dată spun că o stimez, o respect, dar nu în domeniul acesta, n-are încă expertiza necesară fiind şi nouă la comisie“, a explicat deputatul PSD. Întrebat dacă i-a spus lui Barna „eu nu sunt curvă ca tine“, el a răspuns: „Da, nu sunt curvă ca tine în sensul în care m-am referit la curvă politică, în sensul că a trecut de la un partid la altul, asta... restul… nu pot eu să-mi permit să-i spun altceva“. „Adică trecerea de la un partid la altul, pentru mine asta înseamnă, da, pentru că dacă a trecut la alt partid a devenit preşedinte al Comisiei, în rest, n-am nimic cu dânsa, e o femeie respectabilă şi am toată stima pentru dânsa“, a completat Vasile Bleotu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: curva politica, paralament, discutii aprinse, bleotu barna, vorbe greleComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image