2017-01-19 06:24

POLITICA


Cum se distrează politicienii în weekend. Ponta, Boc şi Baconschi se visează campioni

 |  18:55
Cum se distrează politicienii în weekend. Ponta, Boc şi Baconschi se visează campioni
Campaniile electorale de după Revoluţie ne-au arătat căatunci când vor să treacă drept populari, politicienii români se dau sportivi.Weekendul acesta a fost unul plin pentru oamenii politici, care au preferat săparticipe la competiţii de tenis, fotbal şi automobilism.

Politicienii aufost cuprinşi de febra sportului în acest sfârşit de săptămână. Teodor Baconschi,ministrul externelor, a jucat puţin tenis, Victor Ponta a mai participat la oetapă de raliu, Emil Boc a învârtit o paletă de ping-pong, iar pesediştii auorganizat un turneu de fotbal.

Baconshi, ministrul sporturilor

Proaspătulprim-vice pedelist Teodor Baconschi s-a transformat pentru câteva zile dinministru al externelor în ministru al sporturilor. Asta pentru că la ministerulcondus de el, cel al Externelor, a început sâmbătă a noua ediţie a Cupei MAE, ocompetiţie sportivă care reuneşte diplomaţi români şi străini acreditaţi laBucureşti. Startul competiţiei l-a dat Baconschi însuşi, la Clubul Diplomatic,printr-un schimb de minigi pe terenul de tenis. „În cadrul Cupei MAE,455 de diplomaţi români şi străini vor concura pe durata a trei weekenduriconsecutive, în perioada 28 mai - 13 iunie 2011, la cinci sporturi: fotbal,baschet, badminton, tenis de câmp şi tenis de masă. Toate întrecerile sportivevor avea loc la Clubul Diplomatic, unde se va avea ţine şi festivitatea depremiere, în 13 iunie 2011”, anunţă Ministerul de Externe.

Cui face MAE reclamă

Pentru a organizaevenimentul, ministerul condus de Baconschi a apelat la nişte sponsori.Generozitatea sponsorilor nu s-a lăsat nerăsplătită, astfel încât, la schimb, MAEa început să facă reclamă companiilor. „Evenimentuleste organizat de Ministerul Afacerilor Externe cu sprijinul sponsorilor gold:Automobile Bavaria, Vodafone, Ursus, Casa Latină. Sponsori: BCR, Coca-Cola,Lander, Apa Nova, Maker's Mark, Borsec, Miko, Gardena, Dhl, Western Union, OdsOptical Solutions, Athenee Palace Hilton, Radisson Blu, P&G. Mulţumimsponsorilor şi partenerilor noştri pentru susţinere”, era mesajul promoţionalpe care Ministerul de Externe îl transmitea vineri publicului.

Ponta,şofer cu ghinion

Un obişnuit alcompetiţiilor automobilistice, preşedintele PSD, Victor Ponta, nu a avut unweekend reuşit în Campionatul Naţional de Raliuri. El a concurat sâmbăta trecutăîn Raliul Clujului, însă oraşul lui Emil Boc i-a purtat ghinion, Pontaabandonând cursa, după cum informează site-ul .Pedeliştii i-au purtat şi în trecut ghinion social-democratului. „Se varăsturna, se va răsturna!”, a repetat de câteva ori Elena Udrea înainte caVictor Ponta să ia startul acum două săptămâni în etapa de la Târgu-Mureş.Şeful pesediştilor nu s-a răsturnat atunci, însă a terminat competiţia fix pelocul 13.

Campionatulde fotbal, varianta PSD

Subalternii lui Pontaau transpirat şi ei sportiv în acest sfârşit de săptămână. Partidul celor mulţia ales sportul celor mulţi - fotbalul. În Bihor s-a încins „Campionatulde fotbal al PSD - districtul Ceica”, după cum a anunţat pe blogul personalIoan Mang, senator social-democrat de Bihor. „Duminică,29 mai 2011, voi participa la Campionatul de fotbal al PSD - DistrictulCeica.Evenimentul va avea loc în localitatea Rogoz din comuna Sâmbăta,fiind organizat de cătredomnul primarMircea Carţişşi doamnaviceprimar Mariana Laza. Între orele10.00 şi 15.00 se vor confrunta optechipe ale organizaţiilor locale ale PSD din Drăgeşti, Ceica, Sâmbăta,Răbăgani, Holod, Pocola, Uileacu de Beiuş şi Ştei. Atât eu, cât şiorganizatorii văaşteptăm pe toţi să ne fiţi alături la acest evenimentsportiv!”, a dat Ioan Mang vestea pe blog.

Boc,campion la ping-pong

Metaforic vorbind,putem spune că joaca de-a demisia premierului e un meci de ping-pong pe careEmil Boc îl poartă cu mass-media în ultima vreme. La sfârşitul acestei săptămâniînsă, primul-ministru a ţinut morţiş să ne arate că poate trata acest joc şi însensul său propriu. El s-a dus vineri la Câmpina, însoţit de Elena Udrea şiRoberta Anastase, pentru a inaugura un bazin de înot construit de Ministerul Dezvoltăriiprin Compania Naţională de Investiţii. Înainte de a tăia panglica bazinului,Boc şi-a dat sacoul jos şi a învârtit paletele într-o repriză de ping-pong cuprimarul din Câmpina, Horia Tiseanu, şi el tot un pedelist. Cum meciul s-adesfăşurat cu o minge portocalie şi cu Elena Udrea pe post de arbitru, e lesnede ghicit cine a ieşit câştigător.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-04-20

Mai multe imagini:
Cum se distrează politicienii în weekend. Ponta, Boc şi Baconschi se visează campioni
zoom
Cum se distrează politicienii în weekend. Ponta, Boc şi Baconschi se visează campioni
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image