2019-03-23 08:53


Cum se vede Ziua Regelui în Parlament

 |  18:36
Cum se vede Ziua Regelui în Parlament

În octombrie, mai exact pe data de 25, Regele Mihai împlineşte 90 de ani. Pentru a marca momentul, deputatul PNL Călin Popescu Tăriceanu a cerut convocarea celor două camere ale Parlamentului într-o sedinţă comună. Părerile senatorilor şi deputaţilor sunt împărţite în privinţa iniţiativei propuse de liberal.

Cu toate că Regele Mihai şi-a dat consimţământul pentru o astfel de şedinţă, în interiorul celor două camere există opinii diferite asupra propunerii lui Tăriceanu. Senatorul Cristian Diaconescu (UNPR) a precizat că „Parlamentul nu serbează zile de naştere” şi crede că există o conotaţie cu semnal politic. Colegul său Filip Petru (PDL) a catalogat iniţiativa lui Tăriceanu ca fiind un lucru de normalitate pentru că Regele Mihai este un simbol al democraţiei şi nu vede nici o dispută politică. Roberta Anastase (PDL), preşedinta Camerei Deputaţilor, a declarat pentru „Puterea” că aşteaptă o formulare exactă din partea lui Tăriceanu, dar a adăugat că trebuie văzut dacă Constituţia permite organizarea unei astfel de şedinţe. Ea a amintit că şedinţele comune ale celor două Camere au loc doar în momente speciale cum ar fi, de exemplu, atunci când şeful statului doreşte să transmită un mesaj prin Parlament. Alţi parlamentari au comentat propunerea lui Tăriceanu ca fiind un gest prin care se respectă istoria, prin care se arăta stima pentru un fost conducător democrat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARMEN CAINARU
07 Sep 2011

E UN GEST CARE TREBUIA SA VINA DE LA CONDUCATORI ROMANIEI DIN 1990 ! DAR MENTALITATILE COMUNISTE INCA MAI PERSISTA ....PACAT AVEM UN REGE IN VIATA SI NU STIM SA-L PRETUIM! MINCIUNILE COMUNISTILOR TREBUIE SA INCETEZE ASA AU FACUT RAU PE UNDE AU TRECUT .EGIPTUL,IRANUL TARI CONSIDERATE IN VREMEA REGALITATII CIVILIZATE SI FOARTE EVOLUATE CULTURAL,ECONOMIC AU DAT JOS REGII SI S-AU INSTALAT INCOMPETENTII SI AU DUS TARA INAPOI CU SUTE DE ANI TOT PRIN MINCIUNI EXACT CA IN ROMANIA ,,A FUGIT REGELE CU VAGOANE DE AUR", CA ISI BAT JOC DE POPOR, ETC SI ACUM II REGRETA PE REGII LOR DAR DIN PACATE NU MAI SUNT IN VIATA AU MURIT UNUL LA 2 LUNI SI UNUL PUTIN MAI TARZIU. TRIST DAR ISTORIA SE REPETA , DAR NOI IL AVEM PE REGE INCA IN VIATA SI AR TREBUI PRETUIT !NOI PRETUIM NULITATILE SI HOTII INSTALATI PRIN FRAUDA .
CHAMP
31 Mar 2012

All of these articles have saved me a lot of hedaaches.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...