2017-01-18 10:03

POLITICA


Cum se vede Ziua Regelui în Parlament

 |  18:36
Cum se vede Ziua Regelui în Parlament

În octombrie, mai exact pe data de 25, Regele Mihai împlineşte 90 de ani. Pentru a marca momentul, deputatul PNL Călin Popescu Tăriceanu a cerut convocarea celor două camere ale Parlamentului într-o sedinţă comună. Părerile senatorilor şi deputaţilor sunt împărţite în privinţa iniţiativei propuse de liberal.

Cu toate că Regele Mihai şi-a dat consimţământul pentru o astfel de şedinţă, în interiorul celor două camere există opinii diferite asupra propunerii lui Tăriceanu. Senatorul Cristian Diaconescu (UNPR) a precizat că „Parlamentul nu serbează zile de naştere” şi crede că există o conotaţie cu semnal politic. Colegul său Filip Petru (PDL) a catalogat iniţiativa lui Tăriceanu ca fiind un lucru de normalitate pentru că Regele Mihai este un simbol al democraţiei şi nu vede nici o dispută politică. Roberta Anastase (PDL), preşedinta Camerei Deputaţilor, a declarat pentru „Puterea” că aşteaptă o formulare exactă din partea lui Tăriceanu, dar a adăugat că trebuie văzut dacă Constituţia permite organizarea unei astfel de şedinţe. Ea a amintit că şedinţele comune ale celor două Camere au loc doar în momente speciale cum ar fi, de exemplu, atunci când şeful statului doreşte să transmită un mesaj prin Parlament. Alţi parlamentari au comentat propunerea lui Tăriceanu ca fiind un gest prin care se respectă istoria, prin care se arăta stima pentru un fost conducător democrat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CARMEN CAINARU
07 Sep 2011

E UN GEST CARE TREBUIA SA VINA DE LA CONDUCATORI ROMANIEI DIN 1990 ! DAR M ENTALITATILE COMUNISTE IN CA MAI PERSISTA ....PACA T AVEM UN REGE IN VIATA S I NU STIM SA-L PRETUIM! M INCIUNILE COMUNISTILOR TR EBUIE SA INCETEZE ASA AU FACUT RAU PE UNDE AU TRE CUT .EGIPTUL,IRANUL TARI CONSIDERATE IN VREMEA RE GALITATII CIVILIZATE SI FOARTE EVOLUATE CULTURAL ,ECONOMIC AU DAT JOS REGI I SI S-AU INSTALAT INCOMP ETENTII SI AU DUS TARA I NAPOI CU SUTE DE ANI TOT PRIN MINCIUNI EXACT CA I N ROMANIA ,,A FUGIT REG ELE CU VAGOANE DE AUR", C A ISI BAT JOC DE POPOR, E TC SI ACUM II REGRETA PE REGII LOR DAR DIN PACATE NU MAI SUNT IN VIATA AU M URIT UNUL LA 2 LUNI SI UN UL PUTIN MAI TARZIU. TRIS T DAR ISTORIA SE REPETA , DAR NOI IL AVEM PE REGE INCA IN VIATA SI AR TREB UI PRETUIT !NOI PRETUIM N ULITATILE SI HOTII INSTAL ATI PRIN FRAUDA .
CHAMP
31 Mar 2012

All of these articles hav e saved me a lot of hedaa ches.

Adauga un comentariu

Random image