2018-10-18 13:15


Curățenie în Guvernul Cioloș: încă o demitere

 |  22:54
Curățenie în Guvernul Cioloș: încă o demitere

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a decis eliberarea lui Benoni Țiganiuc din funcția de consilier al secretarului de stat Dorel Săndesc, ca urmare a afirmațiilor pe care le-a făcut după întâlnirea cu medicii participanți la concursul de rezidențiat de joi.

Potrivit unor informații apărute pe internet, consilierul Benoni Țiganiuc le-ar fi spus tinerilor care au participat la întâlnire că nu înțelege patriotismul lor de a munci în țară și să își vadă interesul să plece să muncească în străinătate.

Ministerul Sănătății precizează într-un comunicat remis vineri presei că se delimitează de afirmațiile făcute de consilierul Benoni Țiganiuc într-un cadru informal, după încheierea discuțiilor dintre reprezentanții Ministerului Sănătății și reprezentanții medicilor.

"Este regretabil că un reprezentant al Ministerului Sănătății a afirmat astfel de lucruri. Ne preocupă în mod special identificarea unor soluții pentru stoparea fenomenului migrației medicilor și asigurarea personalului medical necesar în unitățile sanitare publice", a afirmat Patriciu Achimaș-Cadariu, ministrul Sănătății, conform comunicatului de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-11

TAGURI: demitere, guvern ciolos, benoni tiganiuc, dorel sandesc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PAPAGALILOR
13 Dec 2015

ăsta-i adevărul, comuniștilor. fugiți tineri cât vedeti cu ochii din infecția romanistan. achimas- cadariu alt pupinc
BALACEALA EUROPENA
13 Dec 2015

FANARIOTI Moderni de la Noi Imperialisti . Nici nu stiu cit costa o piine sau un ou , rupti de realitate .
Random imageUltimele stiri


loading...