2017-01-18 10:10

POLITICA


Curs de politică ţinut de Băsescu pentru juniorii lui Boc

 |  18:18
Curs de politică ţinut de Băsescu pentru juniorii lui Boc

Mai-marii PDL împreună cu preşedintele Traian Băsescu s-au adunat weekendul acesta la Eforie Nord, la Şcoala de vară a tinerilor PDL şi au pus ţara la cale. Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, Elena Udrea, Emil Boc, Ioan Oltean sau Anca Boagiu au fost printre cei care le-au spus juniorilor pedelişti cum vor câştiga alegerile în 2012.

Din strategia despre care PDL susţine că va fi câştigătoare anul viitor amintim: înlocuirea lui Emil Boc cu o femeie, ruperea PNL în două, şi schimbarea culorii partidului. “Găsiţi-vă o Margaret Thatcher şi aveţi lider!”, a răspuns duminică Traian Băsescu, atunci când tinerii democrat-liberali adunaţi la Eforie-Nord, l-au întrebat care sunt politicienii săi preferaţi. Şeful statului a vorbit şi despre o nouă schimbare a conducerii PDL. El a afirmat că veteranii PDL au fost cei care au avut forţa să facă o schimbare puternică la vârful partidului şi au făcut-o în 2001. ''Iar eu, azi, le cer tot lor să facă schimbarea garniturii de vârf a partidului, chiar dacă ultimul congres al PDL a însemnat o primenire la vârful partidului'', a spus Băsescu.

Deşi nu este membru PDL, ministrul muncii Sebastian Lăzăroiu a fost şi el printre vorbitorii din acest weekend de la Eforie Nord. El le-a spus tinerilor democrat-liberali că după 2012, PDL  va guverna cu “liberalii adevăraţi”, dar nu cu PNL, în cadrul unei mişcări mai ample de centru-dreapta care - crede Lăzăroiu - se va înfiinţa în curând. Şi prim-vicepreşedinta PDL Roberta Anastase a declarat că partidul are în vedere o colaborare cu PNL-iştii după 2012, dar fără Crin Antonescu preşedinte al liberalilor. În cadrul şcolii de vară, atât premierul Emil Boc, cât şi Sebastian Lăzăroiu, au venit la eveniment îmbrăcaţi cu tricouri colorate în nuanţe de verde, confirmând rebranduirea culorii electorale a PDL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image