2019-01-24 00:42


Dacian Cioloş a discutat cu Manuel Valls despre familia de români dispărută la Nisa

 |  07:05
Dacian Cioloş a discutat cu Manuel Valls despre familia de români dispărută la Nisa

Premierul Dacian Cioloș a anunţat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a discutat sâmbătă seară telefonic cu omologul său francez, Manuel Valls, despre familia de români care a dispărut la Nisa în noaptea atentatului.

Premierul francez a dat asigurări că autoritățile "fac tot ce le stă în putere pentru a clarifica situația".

"Din păcate, actul terorist de la Nisa ne-a atins și pe noi. Aseară am avut o discuție telefonică cu premierul francez Manuel Valls, căruia i-am transmis condoleanțe pentru numeroasele victime ale atentatului. Totodată, am discutat despre familia de români care a fost la Nisa în seara de 14 iulie și al căror copil rănit este internat într-un spital din zonă, într-o situație stabilă. Cercetările pentru identificarea victimelor continuă dar, date fiind condițiile, sunt deosebit de complexe. Premierul Valls m-a asigurat ca autoritățile franceze înțeleg dramatismul acestei situații și fac tot ce le stă în putere pentru a clarifica situația celor doi cetățeni români", a scris Dacian Cioloș.

Ministerul de Externe a anunţat că un minor român, declarat dispărut în urma atentatului de la Nisa, a fost identificat într-un spital din orașul francez.

'În ceea ce privește situația minorului internat într-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din România ca fiind cetățean român', a informat MAE. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-17

TAGURI: dacian ciolos, discuta, manuel valls, familie, romani, dispare, nisa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...