2018-10-19 20:45


Dacian Cioloş: Am nevoie doar de timp pentru a construi ceva

 |  14:13
Dacian Cioloş: Am nevoie doar de timp pentru a construi ceva

Premierul Dacian Cioloș a participat marţi, la parada militară din Piaţa Constituţiei, unde le-a transmis românilor că este conştient de misiunea dificilă pe care o are guvernul actual. Cioloş a ţinut să menţioneze că are nevoie "doar de timp" pentru a construi ceva durabil.

"Sunt conștient de misiunea dificilă pe care o are guvern actual, mai ales după o perioadă de tensiuni în care așteptările României sunt foarte mari. Vreau să transmit românilor că am înțeles foarte bine acest mesaj. Am nevoie doar de timp, nu o să stăm ascunși. Vrem să construim în mod durabil, să facem ca instituțiile statului din subordinea guvernului să evolueze. Voi conlucra cu partidele politice din Parlament, sperând că vom vedea o evoluție din perspectiva percepției cetățenilor. Voi rămâne deschis la semnalele din partea lor", a afirmat premierul Dacian Cioloş, potrivit b1.ro.

Prim-ministrul a ţinut să precizeze că dacă vrem „să schimbăm România trebuie să ne schimbăm pe noi înșine”.

„În fiecare zi trăiesc ca și cum ar fi prima sau ultima la guvern. Vreau să folosesc energia ca să facem lucrurile să evolueze și, la sfârșitul anului 2016, să trăim cu mai multă încredere, că sunt lucruri care se pot schimba", a completat premierul Dacian Cioloș.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-01

TAGURI: dacian ciolos, nevoie, timp, construieste, ceva
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...