2018-11-20 19:47


Dacian Cioloş: Caut în România spitalul în care să pot să am încredere

 |  07:41
Dacian Cioloş: Caut în România spitalul în care să pot să am încredere

Premierul Dacian Cioloş a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni la TVR, că el caută în România spitalul în care poate să aibă încredere, asumându-şi întotdeauna un risc când se internează.

"Sigur, caut spitalul în care să pot să am încredere. (…) L-am găsit, sigur că îmi asum şi eu întodeauna un risc, dar oriunde te duci la un spital îţi asumi un risc, important este să reducem acele riscuri care nu pot fi asumate de pacienţi şi trebuie asumate de stat sau de cei care gestionează spitalul respectiv. (…)", a afirmat premierul, în cadrul unei emisiuni la TVR 1, întrebat dacă ar avea încredere să se interneze într-un spital din România.

Chestionat dacă după un an de zile a reuşit "să mai taie din capetele caracatiţei mafiote din sănătate", premierul a susţinut că în sănătate sunt probleme pentru că legislaţia permite.

"Nu ştiu dacă pot să afirm că avem o caracatiţă mafiotă sau dacă asta caracterizează tot sistemul de sănătate, pentru că ar însemna să arunc un blam asupra celor mulţi care vor să îşi facă treaba. Acolo unde sunt probleme, măsurile pe care le luăm pentru a transparentiza procesul de decizie (…) tocmai de asta (sunt probleme-n.r.), pentru că se poate face, pentru că legislaţia permite sau interpretarea legislaţiei permite, pentru că sunt unii oameni care închid ochii la anumite ilegalităţi care se fac, pentru că există ambiguitate în procesul decizional", a completat premierul Dacian Cioloş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-18

TAGURI: dacian ciolos, cauta, romania, spital, are, incredere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTEL
18 Noi 2016

PUTETI SA-L CAUTATI MULT SI BINE...NU CRED CA IL GASITI....MAI INCERCATI POATE, DUPA CE IESITI LA PENSIE...
Random imageUltimele stiri


loading...