2018-12-14 20:23


Dacian Cioloş: Consiliera Dana Varga a fost recrutată de Victor Ponta. Nu e o abordare discriminatorie

 |  14:31
Dacian Cioloş: Consiliera Dana Varga a fost recrutată de Victor Ponta. Nu e o abordare discriminatorie

Premierul Dacian Cioloș a declarat, vineri, referitor la demisia consilierului de stat Dana Varga, că nu există o abordare discriminatorie în cadrul echipei cu care lucrează. Acesta a mai afirmat că Varga a fost recrutată de fostul prim-ministru Victor Ponta.

"Dânsa (Dana Varga-n.r.) am văzut că și-a depus demisia, nu am văzut această demisie. Aserțiunile pe care le face și modul în care își explică dânsa demisia e problema dânsei, însă pot să vă asigur că nu există acest tip de abordare discriminatorie în cadrul cancelariei și în cadrul echipei cu care lucrez, lucrul acesta l-am demonstrat deja prin deciziile pe care le-am luat și o să demonstrez în continuare", a afirmat Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

Premierul a mai spus că Dana Varga a fost recrutată de fostul prim-ministru Victor Ponta.

"Eu îmi aleg consilierii de stat, nu văd de ce trebuie să dau explicații pentru consilierii pe care îi aleg. La fel ca și miniștrii, și-au ales secretarii de stat, au luat deciziile pe care le-au considerat că trebuie să le ia. Nu văd de ce să dau explicații pentru oamenii pe care îi aleg, au fost și alți consilieri de stat care au plecat, nu pentru că nu sunt competenți, nu pentru că am eu o problemă personală cu unul sau cu altul, ci pur și simplu pentru că eu vreau să-mi aleg o altă echipă cu care eu am venit. Dânsa a fost recrutată de fostul prim ministru ca și consilier de stat, eu mi-am recrutat ca și prim ministru alt consilier de stat referitor la minoritate romă. (...) Deci nu este doamna Varga singura reprezentantă a minorității rome, a făcut parte dintr-un Guvern ce și-a încetat mandatul, cu toate că Guvernul și-a încetat mandatul, unii consilieri au mai fost menținuți o perioadă, dar consilierii de stat sunt numiți de către primul ministru direct, sunt consilierii cei mai apropiați ai primului ministru, de ce trebuie să dau eu explicații", a explicat Dacian Cioloș.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-16

TAGURI: dacian ciolos, consiliera, dana varga, recruteaza, victor ponta, abordare, discriminatorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...