2018-12-15 02:05


Dacian Cioloş, despre sancţiunile pe care le riscă Raed Arafat

 |  07:38
Dacian Cioloş, despre sancţiunile pe care le riscă Raed Arafat

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi seară, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, referitor la secretarul de stat Raed Arafat, că nu se grăbeşte să judece un om şi aşteaptă să adune toate informaţiile înainte de a lua o decizie.

"I-am cerut domnului doctor Arafat să vină în următoarele zile, cel mult o săptămână, cu o analiză privind modul de funcţionare al ISU şi cu propuneri de restructurare şi ameliorare. (...) Ceea ce e clar este că ISU are nevoie de o restructurare, are nevoie de măsuri care să ducă la recâştigarea încrederii", a precizat premierul Dacian Cioloş.

Chestionat dacă secretarul de stat Raed Arafat riscă vreo sancţiune după problemele descoperite în sistemul ISU, Dacian Cioloş a susţinut că el nu se grăbeşte să judece un om, motiv pentru care aşteaptă toate informaţiile legate de acest caz.

"Eu nu mă grăbesc încă să judec un om, însă mă grăbesc să apreciez calitatea acţiunii unei instituţii şi să vedem care sunt măsurile de luat. Nu exclud nicio măsură, dar vreau să iau deciziile rând pe rând, pe măsură ce am informaţiile", a afirmat premierul Dacian Cioloş.

Prim-ministrul a mai spus că îl cunoşte "de multă vreme "pe Raed Arafat şi cunoaşte eforturile pe care acesta le-a făcut pentru a crea "această structură de intervenţie rapidă".

"Eu pe domnul Arafat îl cunosc de multă vreme, îl cunosc din perioada în care, în indiferenţa autorităţilor din România, dânsul făcea eforturi ca să creeze această structură de intevenţie rapidă (...) ştiu eforturile pe care le făcea căutând susţinere inclusiv financiară şi la Comisia Europeană pentru a-şi pune în aplicare proiectul", a afirmat premierul Dacian Cioloş. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-27
Citeste si:
Dacian Cioloş: Legea salarizării unice va face parte dintr-un pachet care va conţine şi reforma administraţiei

TAGURI: dacian ciolos, sanctiune, risca, raed arafat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIC
27 Noi 2015

Este bagat cu salvarile , dar si medicamente . Nu exista Arab - musulman - turc cinstit , sau sa nu faca o afacere - ciubuc .
JUST
09 Dec 2015

Pentru voi nimeni nu e bun. Trebuia sa rămânem sunt salvările dacia 1310 brek. Ori sunt mulți postaci pe net plătiți.
Random imageUltimele stiri


loading...