2018-12-18 20:02


Dacian Cioloş, felicitat de un lider european pentru nominalizarea în funcţia de premier

 |  15:30
Dacian Cioloş, felicitat de un lider european pentru nominalizarea în funcţia de premier

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi-a exprimat „felicitările călduroase” pentru nominalizarea lui Dacian Cioloş în funcţia de premier al României. Tusk este de părere că desemnarea lui Cioloş va oferi stabilitatea politică necesară pentru a face faţă provocărilor cu care România se va confrunta, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Consiliului European.

"Din partea Consiliului European, aş dori să-mi exprim felicitările călduroase pentru nominalizarea ca prim-ministru al României. Sunt încrezător că prin conducerea, devotamentul şi profesionalismul dumneavoastră, marile aşteptări din partea poporului român faţă de noul guvern vor fi concretizate. Această nominalizare va oferi stabilitatea politică necesară pentru a face faţă provocărilor cu care vă veţi confrunta", a precizat Donald Dusk într-o scrisoare adresată lui Dacian Cioloş.

Preşedintele Consiliului European i-a urat lui Dacian Cioloş "succes în misiune", exprimându-şi "dorinţa de a colabora îndeaproape" cu acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: dacian ciolos, felicitat, lider, european, nominalizare, functie, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
13 Noi 2015

Dacă nu esti multumit de situatia ta , înseamnă că e timpul să începi de urgenţă să acţionezi. Alegerea îţi aparţine în totalitate ţie! Rămâi unde eşti acum sau o apuci pe un cu totul alt drum. Vino in echipa noastra , cerinte : cunostinte minime PC. necesar calculator. conexiune internet. rabdare, oferim si solicitam seriozitate!Nu este necesara experienta. Daca ai rezultate primesti si scrisoare de recomandare pentru CV-ul tau.Pentru detalii trimiteti textul Info la adresa de email:mariana.mitru@gmail.com
CARACATITA DIPLOMATIEI
13 Noi 2015

Vin imediat iubito . Las salariu de 6500 euro si vin la 1500 euro , pentru binele tari . Las nevasta la Monjarden si vin in Cismigiu . Stia si Madam Plescoi ca vin eu . Aduc plante cu mutati genetice si aduc capitalisti sa cumpere terenuri dea moaca in colonia Rominica .
CROCODILUL FLAMAND
14 Noi 2015

WHATEVER....BINE CA L-AU TRIMIS ACASA PE SHOBOLANUL TONTA...ORICUM NU POTI SA AJUNGI DIN IAD IN RAI PESTE NOAPTE....DUREAZA CEVA SA SCHIMBI MACAZUL..IAR ROMANII AU AJUNS SA MANANCE DIN GUNOAIE INTR-O TARA CARE AR PUTEA SA HRANEASCA JUMATATE DIN EUROPA...NE-AU JEFUIT HIENELE ASTEA 25DE ANI
Random imageUltimele stiri


loading...