2018-12-15 03:16


Dacian Cioloş: Guvernul va trebui să păstreze un contact permanent cu principalele grupuri politice

 |  08:46
Dacian Cioloş: Guvernul va trebui să păstreze un contact permanent cu principalele grupuri politice

Premierul Dacian Cioloş a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că este conştient de faptul că majoritatea din Parlament care i-a acordat votul de incredere nu va fi permanentă, motiv pentru care este important ca Guvernul să păstreze un contact permanent cu principalele grupuri politice din Legislativ.

"Am trecut cu o largă majoritate, însă asta nu înseamnă că această largă majoritate va fi permanentă în Parlament, sunt foarte conştient de asta. Neavând un partid politic în spate care să ne susţină permanent în Parlament, sigur Partidul Naţional Liberal a declarat că ne va susţine, dar şi acolo aşteptările sunt mari în ce ne priveşte, tocmai de aceea e important să păstrăm un contact permanent periodic cu principalele grupuri politice din Parlament şi vom face acest lucru şi în pregătirea bugetului, dar şi în pregătirea principalelor proiecte legislative. (...) Vom merge să discutăm periodic, nu doar cu liderii partidelor, ci cu grupurile parlamentare, pentru a le explica ceea ce vrem să facem şi pentru a căuta să construim majorităţi pentru proiectele pe care vrem să le prezentăm", a declarat Dacian Cioloş, duminică seară, într-un interviu la Digi24.

Premierul a susţinut că românii trec printr-o "criză de încredere" în clasa politică.

"Trecem printr-o perioadă de criză de încredere în România şi această criză de încredere este foarte periculoasă, inclusiv pentru viitorul democraţiei în România. Clasa politică are nevoie de reformă şi cred că partidele politice au înţeles acest lucru. Obiectivul Guvernului nu este să înlocuiască clasa politică, ci să guverneze România şi să demareze schimbări pe care oamenii le cer şi sper să ajungem într-o fază de schimbări ireversibile din anumite puncte de vedere pentru a recâştiga încrederea oamenilor în actul de guvernare şi implicit în partidele politice şi, deci, în democraţie" a completat premierul Dacian Cioloş. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23
Citeste si:
Dacian Cioloş vorbeşte despre o posibilă intrare în politică
Dacian Cioloş anunţă care sunt autostrăzile prioritare ale Guvernului său
Dacian Cioloş spune dacă Guvernul va menţine creşterile salariale

TAGURI: dacian ciolos, guvern, pastreaza, contact, permanent, principale, grupuri, politice
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Noi 2015

Mai intai trebuie sa fie corectate aberatiile si anomaliile promovate de regimul politic PINOKIO-SARBU ILIE si care nu se regasesc in nici o tara membara a UE, trebuie anulate unele reglementari; care permit pensionarilor fosti bugetari sa fie platiti cumulat si cu pensie si cu salariu de bugetar angajat la stat., care permit alesilor (primari, parlamentari, consilieri, presedinti de consiliu judetene) sa primeasca cumulat pensie anticipata (stabilita prin tot felul de aranjamente) si salariu de bugetar precum si anularea reglementarilor care permit liderilor de sindicat pensionati anticipat (tot prin tot felul de abuzuri) din functie publica sa primesca cumulat pensie anticipata si indemnizatie de la sindicat.De asemenea trebuie exclusi din CONSILIILE DE ADMINISTRATIE ale unitatilor economice cu capital de stat toate persoanele din ministere care sunt incadrati ca urmare a NUMIRI lor politice si nu prin concurs. Totodata trebuie exculusi in urma unei AUDITARI externe PILOSII din ASF, din MAE, din SPP, din STS, etc. care nu stiu nici macar ce sarcini de serviciu au detinand doar carduri cu ajutorul carora scot lunar de la bancomat salarii mai mari de 1000 de euro.
Random imageUltimele stiri


loading...