2019-01-24 11:37


Dacian Cioloș iese la ATAC: Ministrul Justiției pune PRESIUNE în dosarul protestului din 10 august

 |  16:01
Dacian Cioloș iese la ATAC: Ministrul Justiției pune PRESIUNE în dosarul protestului din 10 august

Fostul premier, Dacian Cioloş, este de părere că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, încearcă să pună presiune pe dosarul legat de protestul din 10 august prin anunţul privind evaluarea activităţii manageriale a procurorului general Augustin Lazăr.

"Sub pretextul evaluării procurorului general al României, care e responsabilitatea în primul rând a Consiliului Superior al Magistraturii, ministrul Tudorel Toader încearcă să pună presiune pe dosarul violenţelor la care au fost supuşi cetăţenii care au protestat în 10 august şi să decapiteze conducerea Parchetului General. Nu este nicio surpriză comportamentul ministrului Toader. A procedat în aceeaşi manieră şi când a dorit demiterea conducerii DNA. De data aceasta, foloseşte o informaţie parţial adevărată, parţial falsă, doar ca să poată declanşa o procedură de evaluare împotriva lui Augustin Lazăr pentru simplu motiv că acesta s-a opus public ministrului în mai multe rânduri", a scris Cioloş, sâmbătă, pe Facebook.El susţine că nevoia unei reforme constituţionale, care să clarifice raportul între puterile în stat, apare tot mai evidentă."Pare tot mai clar: cine îndrăzneşte să conteste acapararea politică a instituţiilor statului, care ar trebui să lucreze independent de puterea politică, sunt considerate ca fiind parte a 'statului paralel' şi trebuie preluate sub controlul liderilor PSD-ALDE", a spus fostul premier.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-25

TAGURI: dacian ciolos, atac, ministrul justitiei, dosar, protest, 10 august
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MITOMAN NENOROCIT DACA MINTI C
25 Aug 2018

minti cu neobrazare bai spiralistule sorosist Ai boala pisatului baut pe nemancate bai jigodie mincinoasa
VULPEA CARPATINA
25 Aug 2018

Atunci, cand fiecare CONDUCATOR, POLITICIAN, OM DE STAT si al B.O.R va respecta cele 10 porunci biblice, va exista si pe PAMANT NORMALITATE , pana atunci HOTII SI CRIMINALII se inchina si se roaga continuu la Dumnezeu sa nu fie prinsi la furat si sa fie iertati !!! SA AJUNGA IN IAD DE VII SA NU MAI MOARA.....
@VULPE...
25 Aug 2018

Mare adevăr ai grăit!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Aug 2018

@VULPEA CARPATINA chiar am fost curios si am intrebat un mare escroc si talhar de ce mai merge la biserica...si ce crezi ca mi-a zis..."CUMETRE ACOLO E CEL MAI USOR SA FURI PORTOFELE"
ANONIM
26 Aug 2018

De asta se duce omoiul vostru bolnav cu capul la biserica impreuna cu" duamna "?
ANONIM
27 Aug 2018

Se duc amandoi Inainte mergeau in grup( infractional)ei doi adica sterpul cu stearpa si soacra Lazurca
Random imageUltimele stiri

loading...