2019-01-21 05:36


Dacian Cioloș îi cere Vioricăi Dăncilă DEMISIA de urgență ca ”un act de bun simț”

 |  21:06
Dacian Cioloș îi cere Vioricăi Dăncilă DEMISIA de urgență ca ”un act de bun simț”

Fostul premier Dacian Cioloş, preşedinte fondator al Mişcării România Împreună (RO+), spune că "o demisie de urgenţă" a prim-ministrului Viorica Dăncilă "ar fi un minim act de bun-simţ".

Într-un comunicat transmis miercuri, Mişcarea România Împreună afirmă că dezbaterile din Parlamentul European, care au avut loc în prezenţa premierului Dăncilă, "demonstrează că România a ajuns să aibă un guvern nedemn şi ilegitim"."Simplul fapt de a câştiga alegerile nu dă dreptul nimănui să îşi ignore şi să îşi mintă propriul popor. Guvernul PSD - ALDE a reuşit şi performanţa ruşinoasă de a deveni un guvern ilegitim în momentul în care ignoră, din motive personale, interesul statului român şi al cetăţenilor României", se arată în comunicatul citat de Agerpres.Potrivit lui Cioloş, Viorica Dăncilă îi reprezintă pe acoliţii lui Liviu Dragnea. "Când vorbeşte despre poporul român, Viorica Dăncilă se referă strict la acoliţii domnului Dragnea. Pe ei îi reprezintă, pentru ei lucrează, pentru ei minte. Din această perspectivă, o înţeleg pe doamna Dăncilă când crede că Jandarmeria are dreptul să bată cetăţenii nevinovaţi, o înţeleg şi când minte fără pic de ruşine că apără statul de drept, dar nu îi găsesc niciun fel de scuze care să îi justifice comportamentul nedemn de un prim-ministru al României. O demisie de urgenţă ar fi un minim act de bun-simţ, dacă partidul din care face parte ar mai fi capabil să înţeleagă ce înseamnă demnitatea de a fi român", a declarat Dacian Cioloş.El a precizat că este "o ruşine naţională" să ţi se ceară să nu mai minţi în plenul Parlamentului European."Avem o ţară condusă de impostori care îşi instalează în cele mai înalte funcţii marionete politice dispuse să se compromită şi să ne umilească pe toţi. Este o ruşine naţională să ţi se ceară să nu mai minţi în plenul Parlamentului European şi să ţi se recomande să îţi asculţi propriul popor înainte de a încerca să ascunzi adevărul care nu mai poate fi ascuns", a mai afirmat Cioloş.Totodată, Mişcarea România Împreună spune că Dăncilă trebuie să dea socoteală atât Parlamentului României, cât şi celui european, în virtutea mandatului de premier şi ca urmare a normelor democraţiei şi tratatelor europene."'A da socoteală' este o ruşine doar pentru cei incompetenţi şi rău intenţionaţi. Ştim cu toţii că Viorica Dăncilă încearcă să ascundă ilegalităţile care au loc în România şi că încercările sale de a minţi fac parte din planul PSD de a destructura democraţia. Îi recomandăm la modul cel mai serios să încerce să dea socoteală în faţa instituţiilor care sunt abilitate să îi ceară acest lucru. Şi, pentru că PSD nu va putea abroga toate legile din lume, doamna Dăncilă va da socoteală pentru faptele domniei sale inclusiv la Parchet", se mai arată în comunicatul RO+.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-03

TAGURI: premier, dacian ciolos, guvern, viorica dancila, demisie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Oct 2018

Ce hahalera e bubosul asta ,pe cine minti bai,, urina la masea''Iti dai seama ce spui sau esti drogat bai vanzator de tara
UNDO
03 Oct 2018

Acest gunoi uman este vinovat de dezastrul provocat de pesta porcina El si,,baietii''au imbolnavit porci mistreti si pasari cu pesta porcina apoi acestia au imprastiat o in jumatate de taraCe merita japitza asta ?
IDIOT UNDO
03 Oct 2018

documenteazate bine platit de psd nici un porc mistret nu a fost gasit cu pesta in romania
ANONIM
03 Oct 2018

Ba da au fost gasiti porci mistreti morti de pesta porcina in padurea de la Maiereti ,Salaj vara aceasta
ANONIM
03 Oct 2018

Bai papusa Mupet tie nu ti e greata de tine bai urina ,nu tie scarba de ce faci si ce zici ,bai sluga vanduta SIKTIR SLUGA NEMERNICA fiul lui SOROS
DEMISIA ?
04 Oct 2018

Nu demisia este solutia ci SCOATEREA IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD IN CONF. CU LEGEA PARTIDELOR POLITICE. ACEASTA MAFIE REPREZINTA UN GRUP INFRACTIONAL CONDUS DE UN PUSCARIAS CARE A SCOS ROMANIA ''PE TARABA '' RUSILOR. PUSCARIASUL draknea INDEPARTEAZA ROMANIA DE VALORILE U.E. SI NATO. A FOST VOTAT (PSD) DE GUNOAIELE SI EXCREMENTELE NATIEI ROMANE.
@DEMISIA?
04 Oct 2018

Parca plecai din tara bai stoarfa nazista! Nu mai pleci ,te ai razgandit? Ramai aici sa faci spume pe la gura si sa debitezi prostii la adresa unor oameni normali si capabili ,la adresa unui premier patriot si a unui popor care voteaza cu cine vrea el ca asa e intr o democratie normalaAi impresia ca daca tu esti o javra vanduta si lingi in fund niste vremelnici conducatori nazisti si hoti si sabotori ai romaniei asa este normal ,asa este toata lumea ?Trezeste te bai drogat nazist ,da ti seama ce faci!
ALLISON HOWARTS
04 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...