2018-12-10 16:18


Dacian Cioloș, la UMF Cluj: Să recâștigați încrederea în sistemul de sănătate

 |  10:40
Dacian Cioloș, la UMF Cluj: Să recâștigați încrederea în sistemul de sănătate

Premierul Dacian Cioloș a declarat luni, la deschiderea noului an universitar la UMF Cluj, că aşteaptă de la studenţi ca, atunci când vor profesa, să recâștige încrederea în sistemul de sănătate.

"Așteptăm și de la dumneavoastră ca, în momentul în care veți ajunge să profesați, să fiți în măsură, prin contribuția pe care o veți aduce, să recâștigați și să recâștigăm împreună încrederea în sistemul de sănătate. Și asta presupune în primul rând onestitate, presupune verticalitate, presupune curajul de a spune lucrurilor pe nume", a afirmat premierul Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

Prim-ministrul a mai spus că trebuie spuse atât lucrurile bune care s-au făcut în sistemul sanitar, precum şi problemele.

"Cred că nu trebuie lăsată presiunea publică să umbrească lucrurile bune care se fac în sistemul medical și de sănătate din România și să nu fiți împinși sau să fiți în situația de a trebui să plecați din țară pentru a spune că în sistemul medical din România se formează oameni performanți, oameni care știu să își facă treaba foarte bine, dar, în același timp, să știm împreună să identificăm atunci când sunt probleme, să avem curajul să vorbim despre ele și împreună să putem să găsim soluții", a subliniat Dacian Cioloș.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-03

TAGURI: dacian ciolos, umf, cluj, recastiga, incredere, sistem, sanatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...