2018-12-15 11:59


Dacian Cioloş: Lista noului guvern este gata

 |  07:48
Dacian Cioloş: Lista noului guvern este gata

Lista noului guvern este finalizată şi va fi prezentată duminică după-amiază a declarat, sâmbătă seara, premierul desemnat Dacian Cioloş.

 Întrebat de Mediafax când va fi anunţată componenţa echipei sale, Cioloş a spus:"poate chiar mai devreme de seară, probabil că mâine după-masă (duminică- n.r.)".

De altfel, actuala situaţie politică din România, implicit formarea şi programul noului guvern a fost unul dintre subiectele discuţiilor pe care premierul desemnat le-a avut sâmbătă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker şi cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, în timpul unei escale pe care înalţii oficiali europeni au făcut-o la Bucureşti

"A fost, în primul rând, o întâlnire amicală, pentru că au fost cei doi preşedinţi pe care îi cunosc de mai de mult, dar am profitat şi am discutat şi despre situaţia politică din România, despre constituirea noului guvern şi mai ales despre programul de guvernare, în contextul în care, în perioada următoare, o să avem unele negocieri cu Comisia Europeană şi legate de buget, şi am avut deja o primă discuţie cu preşedintele Juncker pe acest subiect", a spus pentru MEDIAFAX, premierul desemnat Dacian Cioloş fost comisar european al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: dacian ciolos, lista, guvern, juncker, donald tusk
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIHAI
15 Noi 2015

Sai ajute Dumnezeu sa faca lucruri bune,
MANIX
15 Noi 2015

Să o prezinte mai intai lui Ardeleanu(unchișorul lui)pentru ,,avizare"după care să si-o bage undeva și el și ala care i -a dictat-o !
CARACATITA DIPLOMATIEI
15 Noi 2015

Si Udrea stia de trei saptamini . Acum se chinuie inca 1 luna . Sa jure ca nu a fost , sau intilnit sau luat fonduri de la Soros . Sau oameni lui . Alo serviciile verificati .
CROCODILUL FLAMAND
15 Noi 2015

DEGEABA...DACA NU SE FAC SCHIMBARI RADICALE OAMENII O SA IASA IN STRADA...IAR LA URMATOARELE ALEGERI PARTIDELE IMPLICATE SCAD DRAMATIC...PLUS CA ORICE MISCARE GRESITA POATE FI SANCTIONATA CU VOT DE NEINCREDERE IN PARLAMENT...GUVERNUL ASTA POATE SA CADA IN ORICE SECUNDA LA O MOTIUNE..PROBABIL DE AIA L-AU PUS PE DANCU,CA SA-I SUSTINA PSD-ISTII LA INVESTIRE >>>IAR TARICEANU E CONTRA PENTRU CA NU ARE NICIUN OM IN GUVERN>>BINE CA AM SCAPAT DE SHOBOLANUL TONTA PENALUL SI CLICA LUI DE MARIONETE
O MARE PORCăRIE
16 Noi 2015

pentru o așa o Românie! Mi-e clar din zi în zi că țara ne-a fost furată încă din 89! Se pare că se joacă cu noi jigodiile-astea care se succed prefăcându-se în interes ”național”!Față explodată, cu acordul creaturilor politice din spate, au îmbrăcat lupul sau kk-tul guvernamental, în alt gen de hârtie....ca să pară comestibil, înghițibil proștilor de români, prin/cu ce? Prin și cu ajutorul comisiilor care s-au încropit și au dat girul ad-hoc guvernului ăsta (știindu-se de fapt din 2014 că Cioloș va forma un CIOT DE GUVERN, menit să intre mai bine în tururile pantalonilor de români), compus din ”tehnocrați”... adică între/dintre ACEIAȘI care s-au lăsat de ”meserie”în timp...la arătare sau mai din rândurile din spate, în fapt FRAȚI cu ADEVĂRAȚII GROPARI AI ROMÂNIEI! Ce vedem AICI? Foști, actuali ori viitori (ne)cercetați penali, foști agenți sau încă în funcții, adică ACOPERIȚI ACOPERITORI, de pe la toate serviciile, foști sau simpatizanți ai anumitor partide, care i-a și AUDIAT azi pe ”tehnocrații” ong-ști, ca să nu fie cu supărare! SĂ FIȚI DE KK-T DACĂ CREDEȚI CĂ TOȚI ROMÂNII sunt cretini ori suferă de daltonism, nerealizând înșelătoria.....ni se oferă același fel de mâncare, schimbându-ni-se doar farfuria ori sculele ajutătoare, din dotare(a) guvernului, oricare-ar fi el.
Random imageUltimele stiri


loading...