2019-02-23 06:56


Dacian Cioloș, mesaj FERM: ”Eugen Teodorovici trebuie să DEMISIONEZE”

 |  22:36
Dacian Cioloș, mesaj FERM: ”Eugen Teodorovici trebuie să DEMISIONEZE”

Dacian Cioloş afirmă că libertatea de circulaţie este un drept pe care “PSD vrea să îl limiteze” şi îi cere ministrului Finanţelor Publice” să explice de ce vrea permise de muncă pentru cetăţenii români şi să demisioneze urgent”.

“PSD ne întoarce în timp şi, pe mai multe voci, cere limitarea dreptului românilor de a munci în străinatate. Atât înţelege acest partid din spiritul european după 11 ani de la aderare: să lege cetăţenii cu lanţuri de cetate, în loc să le ofere condiţiile pentru a rămâne.

Să nu mai plece în căutarea unui trai mai bun, fie că ei sunt medici, antreprenori sau simpli muncitori în agricultură ori construcţii care îşi ajută familiile cu bani câştigaţi greu, dar cinstit. Cinstea şi munca sunt valorile pe care PSD nu le respectă. Libertatea de circulaţie, un drept pe care PSD vrea să îl limiteze”, scrie Cioloş marţi într-o postare pe pagina sa de facebook, potrivit Agerpres.

El adaugă că ministrul Teodorovici “trebuie să explice de ce vrea permise de muncă pentru cetăţenii români şi să demisioneze urgent”.

 

“Ministrul Sorina Pintea să explice de ce, în loc să pună presiune pe propriul Guvern pentru a construi spitale decente, propune limitarea dreptului rezidenţilor de a pleca în străinătate. PSD să spună clar dacă legarea de glie devine politică de stat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-27

TAGURI: dacian ciolos, mesaj, libertatea de circulatie, demisie, eugen teodorovici, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SCARBA SOROSISTA
27 Noi 2018

muie acestei scarbe sorosiste vanzator de tara , muie !
ANONIM
28 Noi 2018

Mars la baut pisatul
ANONIM
28 Noi 2018

Cine este acest Julien....atentie , ceapă dăunează grav....societăți!!! ....ai putea să ALUPIGUS , "domnule" ????
ANONIM
28 Noi 2018

Cine este acest Julien....atentie , ceapă dăunează grav....societăți!!! ....ai putea să ALUPIGUS , "domnule" ????
BOLSEVICII
28 Noi 2018

Hoarda de banditi criminali ai ciumei rosii putiniste trebui incinerata pentru a nu se extinde in Europa civilizata. Acesti neanderthalieni nu trebui sa traiasca pentru ca pot contamina si alte culturi si civilizatii. Mafia psd trebui stârpita din fașa pentru ca sa nu se inmultzeasca. Haznaua 3 a spalat creere cu manipularile si minciunile slugilor puscariazului voiculescu care are de achitat 60 mil. euro FURATI DE LA ROMANI.
ANONIM
28 Noi 2018

traiasca antena 3 unul din cele mai obiective posturi tv ,Acest post scoate la iveala putregaiul pus sus, sus,de statul paralel
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...