2018-11-19 15:41


Dacian Cioloş nu înțelege de ce Liviu Dragnea ar fi supărat în privinţa eliminării vizelor pentru Canada

 |  11:46
Dacian Cioloş nu înțelege de ce Liviu Dragnea ar fi supărat în privinţa eliminării vizelor pentru Canada

Premierul Dacian Cioloș a declarat marți, la Adevărul Live, că nu înțelege de ce Liviu Dragnea ar fi supărat în legătură cu eliminarea vizelor pentru Canada. Prim-ministrul a ţinut să precizeze că la această realizare a contribuit și un europarlamentar PSD.

Rugat să comenteze afirmațiile președintelui PSD, potrivit căruia Guvernul nu a avut niciun merit în eliminarea vizelor pentru Canada, întrucât ar fi fost o negociere la nivelul UE, Dacian Cioloș a spus: "N-a fost o negociere la nivelul UE. A fost o negociere directă între Guvernul român și Guvernul canadian, noi am pus presiune pe Comisia Europeană (...). Noi în vară, când am văzut că CE nu se mișcă suficient, (...) am fost în Canada și am preluat negocierile".

Dacian Cioloş a mai precizat că nu înțelege poziția lui Liviu Dragnea pe acest subiect deoarece eliminarea vizelor cu Canada este un succes al României.

"Eu nu înțeleg de ce domnul Dragnea ar fi supărat de acest succes, cu atât mai mult cu cât e implicat inclusiv un membru PSD, domnul Sorin Moisă, europarlamentar care s-a implicat într-un mod foarte activ. Dânsul a fost raportor adjunct din partea grupului social-democrat în Parlamentul European pentru adoptarea acestui Acord de liber schimb cu Canada și și-a folosit acest atribut pentru a face presiune pentru adoptarea acestei decizii privind vizele. Și am lucrat foarte bine împreună. Nu spun că e un succes al Guvernului, e un succes al României. Și eu cred că atunci când avem astfel de succese sau reușim să obținem lucruri care sunt firești, dar pentru care trebuie să te bați, nu avem de ce să nu o spunem și nu trebuie văzută asta ca un succes al unor împotriva altora", a precizat Dacian Cioloș. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-01

TAGURI: dacian ciolos, nu, intelege, liviu dragnea, suparat, elimina, vize, canada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Noi 2016

FELICITARI DACIAN CIOLOS PENTRU ELIMINAREA VIZELOR CU CANADA. ACUM POATE PLECA SI DRAGNEA IN CANADA UNDE SA RAMANA DEFINITIV SA SCAPAM DE UN PUSCARIAS.SI SA IA SI PLAGIATORUL CORUPT CU EL.
Random imageUltimele stiri


loading...