2019-05-21 06:33


Dacian Cioloș, preocupat de tăierea ilegală de păduri

 |  07:07
Dacian Cioloș, preocupat de tăierea ilegală de păduri

Premierul Dacian Cioloș a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că este preocupat de subiectul tăierilor ilegale de păduri. Prim-ministrul a ţinut să sublinieze că s-a bucurat să vadă că Ministerul Mediului a lansat aplicația "Inspectorul pădurii".

„Primesc numeroase mesaje pe tema tăierilor ilegale de păduri. Este un subiect care mă preocupă și asupra căruia voi reveni. M-am bucurat să văd că Ministerul Mediului a lansat o aplicație gratuită pentru telefon mobil numită 'Inspectorul pădurii', cu ajutorul căreia fiecare dintre noi poate verifica un transport de lemn. Aplicația a fost realizată de câțiva profesioniști din domeniul IT care și-au oferit serviciile pro-bono, din dragoste pentru mediu și pentru pădure", a scris premierul Dacian Cioloș. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-21

TAGURI: dacian ciolos, preocupat, taiere, ilegala, paduri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
21 Iul 2016

ba corespunde ,nu corespunzi tu in tara democratica
CROCODILUL FLAMAND
21 Iul 2016

CE A MAI RAMAS DE TAIAT...AU CHELIT DEJA MUNTII...PRINDE ORBUL SCOATE-I OKII...PADURILE AU FACUT PICIOARE.....DE AIA ERA IMPORTANT SA SE RETROCEDEZE PE ACTE FALSE....DUPA CARE FALSII PROPRIETARI TAIAU SI FURAU LEMNUL...BINE ATI VENIT IN COLONIA CIORDI-STAN....CONDUSA DE CAPITALISTII DE CUMETRIE...ADICA TERORISTII DIN 1989..DE AIA AU IMPUSCAT OAMENII...CA SA DEVINA EI BARONII ROSII..PE MODELUL IZMENARULUI...SI AL LUI MAGUREANU
Random imageUltimele stiri


STARBAG