Dacian Cioloș, preocupat de tăierea ilegală de păduri
2018-08-17 14:47


Dacian Cioloș, preocupat de tăierea ilegală de păduri

 |  07:07
Dacian Cioloș, preocupat de tăierea ilegală de păduri

Premierul Dacian Cioloș a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că este preocupat de subiectul tăierilor ilegale de păduri. Prim-ministrul a ţinut să sublinieze că s-a bucurat să vadă că Ministerul Mediului a lansat aplicația "Inspectorul pădurii".

„Primesc numeroase mesaje pe tema tăierilor ilegale de păduri. Este un subiect care mă preocupă și asupra căruia voi reveni. M-am bucurat să văd că Ministerul Mediului a lansat o aplicație gratuită pentru telefon mobil numită 'Inspectorul pădurii', cu ajutorul căreia fiecare dintre noi poate verifica un transport de lemn. Aplicația a fost realizată de câțiva profesioniști din domeniul IT care și-au oferit serviciile pro-bono, din dragoste pentru mediu și pentru pădure", a scris premierul Dacian Cioloș. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-21

TAGURI: dacian ciolos, preocupat, taiere, ilegala, paduri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
21 Iul 2016

ba corespunde ,nu corespunzi tu in tara democratica
CROCODILUL FLAMAND
21 Iul 2016

CE A MAI RAMAS DE TAIAT...AU CHELIT DEJA MUNTII...PRINDE ORBUL SCOATE-I OKII...PADURILE AU FACUT PICIOARE.....DE AIA ERA IMPORTANT SA SE RETROCEDEZE PE ACTE FALSE....DUPA CARE FALSII PROPRIETARI TAIAU SI FURAU LEMNUL...BINE ATI VENIT IN COLONIA CIORDI-STAN....CONDUSA DE CAPITALISTII DE CUMETRIE...ADICA TERORISTII DIN 1989..DE AIA AU IMPUSCAT OAMENII...CA SA DEVINA EI BARONII ROSII..PE MODELUL IZMENARULUI...SI AL LUI MAGUREANU
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...