2019-01-18 17:55


Dacian Cioloş: Relația România - Germania, la nivelul cel mai bun și mai intens din istorie

 |  08:15
Dacian Cioloş: Relația România - Germania, la nivelul cel mai bun și mai intens din istorie

Premierul Dacian Cioloş a declarat, luni, că relația dintre România și Germania este la nivelul "cel mai bun și mai intens" din istorie. Prim-ministrul a făcut aceste afirmaţii la recepția oferită de ambasada Germaniei la București, cu prilejul Zilei Unității Germane.

Dacian Cioloş a subliniat faptul că România dorește să contribuie la crearea unei Europe mai prospere, care să fie "în măsură nu doar să păstreze și să consolideze pacea, ci și să dea noi perspective acestei regiuni".

"Vreau să îi asigur pe prietenii germani că România va fi un stat membru care a înțeles foarte bine responsabilitățile pe care le are și care își va juca rolul în mod proactiv, în mod constructiv, în mod onest, pentru o evoluție în Uniunea Europeană", a completat premierul, potrivit Agerpres.

Dacian Cioloș a susţinut că relațiile între România și Germania sunt la cel mai înalt nivel.

"Nu știu dacă la un alt moment în istorie am putut vorbi de un nivel al relației mai bun și mai intens decât cel pe care îl trăim în momentul de față", a completat prim-ministrul.

Potrivit premierului, Germania este principalul partener comercial al României.

"Am ajuns azi în situația în care nu aș exagera dacă aș spune că orice automobil produs în Germania are, într-un fel sau altul, o piesă produsă în România", a afirmat Dacian Cioloș.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-04
Citeste si:
Ambasadorul Werner Hans Lauk: Europa ar fi mai pașnică dacă și alții ar urma modelul României

TAGURI: dacian ciolos, relatie, romania, germania, nivel, bun, intens, istorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA PACURARU
04 Oct 2016

Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com
Random imageUltimele stiri

loading...