2019-02-21 11:52


Dacian Cioloș, semnal de ALARMĂ: ”Ne aflăm într-o situație DĂUNĂTOARE pentru România”

 |  22:46
Dacian Cioloș, semnal de ALARMĂ: ”Ne aflăm într-o situație DĂUNĂTOARE pentru România”

Fostul premier, Dacian Cioloș trage un semnal de alarmă față de situația actuală din România, după anunțul făcut de președintele Iohannis care a decis să-i retragă încrederea premierului Viorica Dăncilă.

”Cu siguranta situatia in care ne aflam e una daunatoare pentru Romania, asa cum e din 2017 de cand, dupa parerea mea, guvernele care s-au succedat nu guverneaza pentru Romania ci guverneaza pentru PSD, mai mult guverneaza pentru un lider al PSD.

Pozitia asta a presedintelui deschide calea pentru o reasezare a fortelor institutionale executive in Romania ptr ca presedintele este parte a puterii executive.

Cand in politica externa, tu ca lider, folosesti guvernul ca sa pui tara intr-o situatie dificila si sa nu respecti constitutia, deja lucrurile devin mult mai riscante pun Romania intr-o lumina proasta, pozitia presedintelui e una ferma si una bine venita” a declarat Dacian Ciolos la Europa Fm.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-30

GALERIE MEDIA


TAGURI: dacian ciolos, semnal de alarma, psd, viorica dancila, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Apr 2018

dar tu pentru cine ai guvernat nesimtitule? si cand ai fost euro parlamenta ale cui interese le-ai servit ? ca ale ROMANIRI NU. TOTI SUNTETI NISTE SCURSURI ASA CA TACI HORTISTULE . ARDELENII SUNT PATRIOTI DAR LA VOI E VALABIL PROVERBUL CA;; DUPA PUHOI SE RIDICA LA SUPRAFATA APEI GUNOAIELE'''
ANONIM
30 Apr 2018

El fiind fiul lui Soros a guvernat pentru Soros Apoi a strans gunoaie de pe camp impreuna cu gunoaiele lui de,,ministri ,,parati A baut pisatul ,apoi cam atat
RENDES LACI
10 Mai 2018

Din păcate Cioloș le poate fi profesor universitar guvernanților PSD. Să ne înțelegem bine, nu-l ridic în slăvi pe Cioloș că nu am de ce, însă hai să ne uităm la ce somități incompetente i-au urmat.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...