2018-12-14 19:14


Dacian Cioloş: Corupţia, înlăturată ca să nu se mai întâmple tragedii ca cea din Colectiv

 |  13:50
Dacian Cioloş: Corupţia, înlăturată ca să nu se mai întâmple tragedii ca cea din Colectiv

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat, marți, în plenul Parlamentului, că tragedii precum cea de la Colectiv nu trebuie să se mai întâmple vreodată. Cioloş a ţinut să precizeze că trebuie înlăturată corupția.

"Sunt deplin conștient că așteptările sunt uriașe și vă asigur că eu și echipa mea vom face tot ce ne stă în putință pentru a le răspunde pe măsura mandatului nostru. Acest Guvern apare într-un context social și politic excepțional. Mi-e greu să încep acest cuvânt de deschidere fără să aduc tribut victimelor și familiilor victimelor tragediei de la clubul Colectiv. Gândurile noastre rămân alături de ele. România pe care vrem să o sădim e România lor. Tragedii precum cea de la Colectiv nu trebuie să se mai întâmple vreodată. Este datoria morală pe care trebuie să ne-o asumăm cu toții, de aceea împreună trebuie să înlăturăm cauzele acestei tragedii mai ales corupția", a afirmat Dacian Cioloș în plenul reunit al Parlamentului, potrivit Agerpres.

Premierul desemnat a mai spus că este un moment critic, în condiţiile în care încrederea în mediul politic şi în autoritățile statului pare slăbită.

"Președintele și dumneavoastră, partidele politice, ați înțeles acest moment critic și de aici a izvorât mandatul acestui guvern. Programul propus de noi trebuie să răspundă acestei realități. Sarcina acestui guvern va fi de a crea cadrul necesar neutru din punct de vedere politic care să pună bazele acestor transformări structurale. Ne asumăm un set de măsuri concrete, limitate ca număr, dar cu impact și cu importanță sistemică", a susţinut Dacian Cioloș.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: dacian ciolos, inlatura, coruptie, tragedie, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
17 Noi 2015

ADICA DUPA CE S-A FALIMENTAT O TARA INTREAGA....CU INDUSTRIE...RESURSE...TERENURI...MOBILE...PADURI...ETCETERA....SA INTELEG CA SINGURA PROBLEMA A CORUPTIEI E DOAR INCENDIUL DE LA CLUBUL RESPECTIV...DAM CATEVA AMENZI SI TOTUL E IN REGULA DE CE NU RECUPERATI DE URGENTA TOTI BANII DE LA MARII INFRACTORI...CONFISCAREA EXTINSA E PREVAZUTA EXPRES IN LEGILE ANTI-CORUPTE...DOAR CA NU S-A CONFISCAT NIMIC DE LA NIMENI...TOTUL E APA DE PLOAIE...HOTZMANII RAD DE NOI LA O PARTIDA DE TABLE LA MONACO...MAI TRIMIT O TAVA DE MICI CU LEARJETUL DIN BANEASA...SI UN ALT CHARTER PLIN DE PANARAME IN DUBAI SA LE DANSEZE PE GENUNCHI...DILAILA PE BANI FURATI DIN ROMANIA...MONACO,DUBAI,PANAMA ETCETERA
ANALISTUL
17 Noi 2015

TOT NU S-A INTELES CA PESTELE SE IMPUTE DE LA CAP. PAI CAND AI UN PRESEDINTE CE PIERDE PROPRIETATI LUATE FARA RESPECTAREA LEGII CE SA-I CERI LUI ILIE DE LA SCULARIE ? CE SA-I CERI UNUI GUVERN DE MARIONETE ? SA FACA CE ? PANA NU SE PUNE MANA PE FURCI SI PE TOPOARE ASTIA NU SE ASTAMPARA, IAR NOI NE MERITAM SOARTA!
Random imageUltimele stiri


loading...