2019-03-23 06:46


Daea, după declaraţiile despre Auschwitz: Îmi declar respectul pentru membrii comunităţii evreieşti, am vrut să prezint situaţia deosebit de grea

 |  11:36
Daea, după declaraţiile despre Auschwitz: Îmi declar respectul pentru membrii comunităţii evreieşti, am vrut să prezint situaţia deosebit de grea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, îşi cere scuze public după ce a afirmat că porcii cu pestă trebuie incineraţi, iar asta "este o munca extraordinară, ca la Auschwitz". El susţine că a vrut să prezinte "situaţia deosebit de grea cu care se confruntă în această perioadă crescătorii de porci" şi să îşi exprime "durerea sufletească". De asemenea, Daea îşi exprimă respectul pentru toţi membrii comunităţii evreieşti.

Petre Daea spune că în sufletul său este foarte multă durere şi că a vrut "doar să descrie momentele îngrozitoare cu care se confruntă atât fermierii, cât şi cei care gestionează această criză".

“Îmi declar respectul pentru toţi membrii comunităţii evreieşti şi fac precizarea că am vrut să prezint situaţia deosebit de grea cu care se confruntă în această perioadă crescătorii de porci din cauza pestei porcine africane. În sufletul meu este foarte multă durere, am vrut doar să descriu momentele îngrozitoare cu care se confruntă atât fermierii noştri, cât şi cei care gestionează această criză. Doamne fereşte, nu am jignit pe nimeni în viaţa mea, îmi iubesc semenii, am exprimat doar durerea sufletească şi sper să fiu înţeles!”, a transmis Petre Daea printr-un comunicat de presă transmis joi de Ministerul Agriculturii.

Instituţia precizează că ministrul Petre Daea îşi cere scuze public pentru aceste declaraţii.

Petre Daea a susţinut marţi seară la Antena 3 că porcii infestaţi trebuie incineraţi, afirmând că este "o muncă extraordinară, ca la Auschwitz".

"Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă şi se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenţei, să stai cu 2000- 3000 de porci care trebuie sacrificaţi zilnic", a spus ministrul Petre Daea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-26

TAGURI: petre daea, auschwitz, ministrul agriculturii,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Iul 2018

Organizatia mafiota psd nu se dezminte. Este o competitie a PROSTILOR IN SANUL psd. Dupa analfabeta veorica oligofrena a venit randul mascariciului daea cu oaia sa jigneasca comunitatea evreiasca. Asta ati votat gunoaie analfabete si retarde -CIUMA ROSIE HOMO SAPIENS.
ANONIM
26 Iul 2018

homo sapiens inseamna omul intelept mai stoarfa fascista Daca spunea asa ceva Dancila strigati ca niste stoarfe gay ,pitigaiate Gay homalai ! Propaganda merge inainte Inventati minciuni despre niste oameni competenti si onesti Dna Dancila nu a gafat niciodata dar niciodata Aratati inregistrarile ! A da poate a mai gresit spunand IOHANUS sau gay homalai dar nu nu a gresit niciodata Asa sunteti voi ,niste misogini stoarfe fasciste si homalai Nu e nicio greseala
MUIE NEO NAZI!
30 Iul 2018

Voi sunteti de dreapta Voi luati spaga cu mana dreapta ,asa i ?Dar sunteti si homalai si prosti in frunte cu omul vostru alogen
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...