2019-04-19 19:41


Dan Barna: USR susţine activitatea DNA şi pe Kovesi la conducerea instituţiei

 |  12:54
Dan Barna: USR susţine activitatea DNA şi pe Kovesi la conducerea instituţiei

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că formaţiunea sa susţine în continuare activitatea DNA şi pe Laura Codruţa Kovesi la conducerea acestei instituţii.

"Doamna Kovesi a reuşit să convingă cetăţenii de bună credinţă că infractorii încearcă să confişte statul. În ceea ce priveşte revocarea, evident că nu există niciun temei serios. În condiţiile în care avem un consilier al premierului condamnat la 8 ani de închisoare şi ţinut în vitrină, nu avem ce discuta. USR susţine în continuare activitatea DNA şi pe doamna Kovesi la conducerea instituţiei", a scris Barna, joi, pe Facebook.

Citeşte şi: Tăriceanu, după declaraţiile lui Kovesi: Am impresia că nu vede bârna din ochiul ei, al DNA

El se arată convins că preşedintele Klaus Iohannis îşi va folosi prerogativele pentru susţinerea DNA şi a Laurei Codruţa Kovesi la conducerea instituţiei.

"Eu am toată convingerea şi încrederea că poziţia domnului Iohannis va fi una de susţinere a statului de drept, pentru că discutăm despre un asalt al unei găşti de infractori cu resurse asupra statului de drept. Cred că preşedintele va fi consecvent cu poziţiile sale anterioare. Cred că îşi va folosi prerogativele pentru a susţine DNA şi pe conducătoarea ei", a mai scris Dan Barna.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-15

TAGURI: dan barna, usr, dna, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG